امروز دو بار اونم هر بار دو ساعت برق رفت و هر دو زمان خواب بچهم بود و اونم گرمایی... به سختی خوابید.
یه کتاب به پیشنهاد یکی از بچهها انتخاب کردم با نام سه دقیقه در قیامت که در مورد تجربه نزدیک به مرگه.
کلا بر این باور هستم که آدم به جای فرار باید آگاه باشه و الان میدونم اگه کسی توی کما باشه یا اتاق عمل یا اینکه هنوز خاک نشده به هیچ عنوان در موردش فکر نکنم چون داره میشنوه.
آدم سالم هیگوقت از مرگ کسی خوشحال نمیشه حتی اگه دشمنش باشه.
در برنامه زندگی پس از زندگی یادمه یه خانمی میگفت اون موقع که مرده، یکی از آشنایان رو دیده که داشته میگفته حقشه که این اتفاق براش افتاده و تازه وقتی زنده بوده تو روش قربون صدقه هم میرفته
ی سریها رو آدم میدونه ولی اونایی که ریاکارن رو دیگه معلوم نی پشت سر آدم چی میگن
خدایا خودت حواست به ما باشه اینجوری نشیم
یه کتاب به پیشنهاد یکی از بچهها انتخاب کردم با نام سه دقیقه در قیامت که در مورد تجربه نزدیک به مرگه.
کلا بر این باور هستم که آدم به جای فرار باید آگاه باشه و الان میدونم اگه کسی توی کما باشه یا اتاق عمل یا اینکه هنوز خاک نشده به هیچ عنوان در موردش فکر نکنم چون داره میشنوه.
آدم سالم هیگوقت از مرگ کسی خوشحال نمیشه حتی اگه دشمنش باشه.
در برنامه زندگی پس از زندگی یادمه یه خانمی میگفت اون موقع که مرده، یکی از آشنایان رو دیده که داشته میگفته حقشه که این اتفاق براش افتاده و تازه وقتی زنده بوده تو روش قربون صدقه هم میرفته
ی سریها رو آدم میدونه ولی اونایی که ریاکارن رو دیگه معلوم نی پشت سر آدم چی میگن
خدایا خودت حواست به ما باشه اینجوری نشیم