سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,765 پسندها پسندها 7,400 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,954 دیروز ساعت 20:35 #21 حتما برای خودتون هدف بذارین و مهم نیست که ورزشی باشه یا نباشه و ببینند تو این چهل روز معجزه میشه
سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,765 پسندها پسندها 7,400 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,954 دیروز ساعت 20:35 #22 کلیپ ورزشی
سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,765 پسندها پسندها 7,400 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,954 امروز در 11:10 #23 سونی گفت: سلام حدیث جان توصیه میکنم در صبح پیاده روی نری چون باعث سکته مغزی و قلبی میشه برای خانم ها کلیک کنید تا گسترش یابد... من تا حالا نشنیده بودم یه سری که میرن میدون @سونی
سونی گفت: سلام حدیث جان توصیه میکنم در صبح پیاده روی نری چون باعث سکته مغزی و قلبی میشه برای خانم ها کلیک کنید تا گسترش یابد... من تا حالا نشنیده بودم یه سری که میرن میدون @سونی
سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,765 پسندها پسندها 7,400 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,954 امروز در 12:03 #24 این اپلیکیشنی هست که باهاش صبح ها تنفس میرم تمرین آرامسازی تنفسی با ویژگیهای متعدد و خاص: Prana Breath: Calm & Meditate - Apps on Google Play Increase mindfulness, improve health, fight stress with breathing & meditation play.google.com هم اکنون کنترل بهتری روی ذهنم دارم.
این اپلیکیشنی هست که باهاش صبح ها تنفس میرم تمرین آرامسازی تنفسی با ویژگیهای متعدد و خاص: Prana Breath: Calm & Meditate - Apps on Google Play Increase mindfulness, improve health, fight stress with breathing & meditation play.google.com هم اکنون کنترل بهتری روی ذهنم دارم.
سونی رمانخـور رمانخـور نویسنده نوقلـم محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 1,940 پسندها پسندها 12,635 امتیازها امتیازها 523 سکه 4,025 امروز در 12:12 #25 سارا مرتضوی گفت: من تا حالا نشنیده بودم یه سری که میرن میدون @سونی کلیک کنید تا گسترش یابد... منم تا همین پارسال نمیدونستم برای آقایون عالیه ولی برای خانما نه سمت بعدازظهر ساعتهای چهار به بعد برای خانما عالیه
سارا مرتضوی گفت: من تا حالا نشنیده بودم یه سری که میرن میدون @سونی کلیک کنید تا گسترش یابد... منم تا همین پارسال نمیدونستم برای آقایون عالیه ولی برای خانما نه سمت بعدازظهر ساعتهای چهار به بعد برای خانما عالیه
سارا مرتضوی رمانخـور رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 1,765 پسندها پسندها 7,400 امتیازها امتیازها 388 سکه 4,954 امروز در 12:13 #26 کلا تعهد ورزش ینی روزی یک بار ساعتش فرقی نداره بعضی موقع ها خودم ورزش قبل از خواب رو انجام میدم یه نوع یوگاست @سمانه
کلا تعهد ورزش ینی روزی یک بار ساعتش فرقی نداره بعضی موقع ها خودم ورزش قبل از خواب رو انجام میدم یه نوع یوگاست @سمانه
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,254 پسندها پسندها 4,100 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,318 امروز در 14:46 #27 سلام منم تمریناتی رو که باشگاه یادم داده انجام میدم وپیاده روی با اپ همراهتونم بچه ها