نظارت همراه رمان شاهزاده‌ی شاهدخت | ناظر: ملیحه

یه پارت دیگه بذارم "}__-2

سلام عزیزم.
پارت‌ها بررسی شدن بسیار عالی عمل می‌کنید نگارشتون خوبه اما باید دقت بیشتری در رعایت نیم‌فاصله و به کار بردن ویرگول و نقطه داشته باشید. در بعضی‌جاها جمله‌تون خیلی طولانی میشه و در بعضی جاها بسیار کوتاهه.
❌روی تخت نشستم و بالشتش را در ب*غل گرفتم. بوی عطر تنش‌ اشک‌هایم را سرازیر کرد. گاهی زورمان به روزگار نمی‌رسد. به دوست‌داشته شدن، نمی‌رسد. به عشق نمی‌رسد فقط مُسَخّر سرنوشت بودیم که آن‌هم
دیگر اهمّیّت چندانی نداشت.
✅روی تخت نشستم؛ بالشتش را در ب*غل گرفتم و بوی عطر تنش‌، اشک‌هایم را سرازیر کرد.
این قسمت رو من براتون ویرایش کردم. امیدوارم متوجه تفاوتشون بشید.
این از این دوم این که شما به گفته‌ی من عمل کردید و از یدونه ی استفاده می‌کنید. ولی گمونم دچار سو تفاهم شدید.
۱)«ی» (یک دانه ی): این «ی» معمولاً نشانه‌ی نکره یا مبهم بودن اسم هست. وقتی می‌خواید بگید «یک چیز نامشخص با فلان ویژگی»، از «ی» تنها استفاده کنید.
مثال: «اشک‌های گرمش» یعنی: اشک‌هایی (نامشخص) که گرم بودند.
۲)«ی» نکره + «ی» پیوند دهنده (اضافه): در اینجا «یی» نقش پیوند بین اسم نکره و صفت یا جمله توصیفی را ایفا می‌کند.
مثال از خودتون:
❌اشک‌های که با هر پلک زدن بیشتر روان می‌شد.
✅اشک‌هایی که با هر پلک زدن بیشتر روان می‌شد.
❌پس خبرهای بود
✅پس خبرهایی بود
درکل اگر بعد از کلمه، «که» یک جمله‌ی طولانی برای توصیف میاد، احتمالاً «یی» لازم است.
اگر بعدش فقط یک صفت کوتاه (مثل: گرم، بزرگ، زیبا) میاد، احتمالاً «ی» تنها کافیه.
❌نبظم
✅نبضم

لطفاً تا وقتی توضیح ندادم بلد‌هارو پاک نکنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arjmand
یه پارت دیگه بذارم "}__-2
ببین یه پیشنهادی دارم برات.
اون قسمت که ارسلان از پله‌ها بالا میاد خیلی پتانسل داره و تو سریع رهاش کردی. توی این زمان‌های حساس که خواننده روی شعله‌ست و داره می‌جوشه نباید سریع زیرشو خاموش کنی. یکم توقف کن. اونجا باید دختره مثلا یه چیزی می‌گفت.
بعد مثلا ارسلان طوری نگاهش می‌کرد که « هوف دست از سر کچلم بر نمی‌داره» یا اگه خوشحالی ریزی از دیدن دختره هست. کوتاه بیاد مثلا درو باز بذاره و دختره باهاش برگرده تو اتاق تا بیشتر معاشرت کنن.
راستش من به عنوان یک خواننده این دو سه پارت آخر اونقدر سرعت روایت بالا بود نفهمیدم چی به چیه

بعد فقط تعریف نکن یکم توصیفاتت رو بیشتر کن. اتاق چه شکلی بود تمش چطور بود لباسی که توی بغلش گرفت چه رنگی بود چه ظرحی داشت؟ لباس مورد علاقه پسره بود؟ چه خاطره‌ای مگه باهاش داشت؟
چرا تمام مدت دختره رفته بود تو اتاق؟ مگه پسره اصلا چیزی بهش گفت؟ نه؟!
و یه چیز دیگه چرا یسره دختره داره به خودش توهین می‌کنه؟ این نباید یه تراپی بره؟ هر آدم سالمی یه جایی به خودش حق میده.

• Like
در کل من فکر می‌کنم احتمالا شما این داستان رو قبلا نوشتید. برای همین عجله دارید که سریع‌تر تمومش کنید. بنظر من اگه یه اثر شسته رفته می‌خواید که توی تموم کلیشه‌ها خواننده پیدا کنه. جزئیات رو بیشتر کنید. مکث‌ها و نقطه اوج رو قنیمت بشمارید و قشنگ اشک خواننده رو در بیارید. اینطور که دختره همش به خودش خرده بگیره از نظر من چندان جذاب نیست

سلام عزیزم.
پارت‌ها بررسی شدن بسیار عالی عمل می‌کنید نگارشتون خوبه اما باید دقت بیشتری در رعایت نیم‌فاصله و به کار بردن ویرگول و نقطه داشته باشید. در بعضی‌جاها جمله‌تون خیلی طولانی میشه و در بعضی جاها بسیار کوتاهه.

این قسمت رو من براتون ویرایش کردم. امیدوارم متوجه تفاوتشون بشید.
این از این دوم این که شما به گفته‌ی من عمل کردید و از یدونه یه استفاده می‌کنید. ولی گمونم دوار سو تفاهم شدید.
۱)«ی» (یک دانه ی): این «ی» معمولاً نشانه‌ی نکره یا مبهم بودن اسم هست. وقتی می‌خواید بگید «یک چیز نامشخص با فلان ویژگی»، از «ی» تنها استفاده کنید.
مثال: «اشک‌های گرمش» یعنی: اشک‌هایی (نامشخص) که گرم بودند.
۲)«ی» نکره + «ی» پیوند دهنده (اضافه): در اینجا «یی» نقش پیوند بین اسم نکره و صفت یا جمله توصیفی را ایفا می‌کند.
مثال از خودتون:
❌اشک‌های که با هر پلک زدن بیشتر روان می‌شد.
✅اشک‌هایی که با هر پلک زدن بیشتر روان می‌شد.
❌پس خبرهای بود
✅پس خبرهایی بود
درکل اگر بعد از کلمه، «که» یا یک جمله‌ی طولانی برای توصیف میاد، احتمالاً «یی» لازم است.
اگر بعدش فقط یک صفت کوتاه (مثل: گرم، بزرگ، زیبا) میاد، احتمالاً «ی» تنها کافیه.
❌نبظم
✅نبضم

لطفاً تا وقتی توضیح ندادم بلد‌هارو پاک نکنید.
گیج شدم
من که دانشجوی ادبیات نیستم اما چشم سعی می کنم یادم بمونه
خیلی سخته:cry:

در کل من فکر می‌کنم احتمالا شما این داستان رو قبلا نوشتید. برای همین عجله دارید که سریع‌تر تمومش کنید. بنظر من اگه یه اثر شسته رفته می‌خواید که توی تموم کلیشه‌ها خواننده پیدا کنه. جزئیات رو بیشتر کنید. مکث‌ها و نقطه اوج رو قنیمت بشمارید و قشنگ اشک خواننده رو در بیارید. اینطور که دختره همش به خودش خرده بگیره از نظر من چندان جذاب نیست
اره نوشته شده توی لپ‌تابم بعد کپی کردم توی گوشی همه فونت و نوشتارش بهم ریخت واقعا اذیت شدم ویرایش کردم الان اینجا کپی می کنم همچنان بهم ریخته است

• Like
دیروز و امروز همچنان از پارت های اول ویرایش کردم

عقب
بالا پایین