روی تخت نشستم و بالشتش را در ب*غل گرفتم. بوی عطر تنش اشکهایم را سرازیر کرد. گاهی زورمان به روزگار نمیرسد. به دوستداشته شدن، نمیرسد. به عشق نمیرسد فقط مُسَخّر سرنوشت بودیم که آنهم
دیگر اهمّیّت چندانی نداشت.
این قسمت رو من براتون ویرایش کردم. امیدوارم متوجه تفاوتشون بشید.روی تخت نشستم؛ بالشتش را در ب*غل گرفتم و بوی عطر تنش، اشکهایم را سرازیر کرد.
ببین یه پیشنهادی دارم برات.یه پارت دیگه بذارم![]()
گیج شدمسلام عزیزم.
پارتها بررسی شدن بسیار عالی عمل میکنید نگارشتون خوبه اما باید دقت بیشتری در رعایت نیمفاصله و به کار بردن ویرگول و نقطه داشته باشید. در بعضیجاها جملهتون خیلی طولانی میشه و در بعضی جاها بسیار کوتاهه.
این قسمت رو من براتون ویرایش کردم. امیدوارم متوجه تفاوتشون بشید.
این از این دوم این که شما به گفتهی من عمل کردید و از یدونه یه استفاده میکنید. ولی گمونم دوار سو تفاهم شدید.
۱)«ی» (یک دانه ی): این «ی» معمولاً نشانهی نکره یا مبهم بودن اسم هست. وقتی میخواید بگید «یک چیز نامشخص با فلان ویژگی»، از «ی» تنها استفاده کنید.
مثال: «اشکهای گرمش» یعنی: اشکهایی (نامشخص) که گرم بودند.
۲)«ی» نکره + «ی» پیوند دهنده (اضافه): در اینجا «یی» نقش پیوند بین اسم نکره و صفت یا جمله توصیفی را ایفا میکند.
مثال از خودتون:
اشکهای که با هر پلک زدن بیشتر روان میشد.
اشکهایی که با هر پلک زدن بیشتر روان میشد.
پس خبرهای بود
پس خبرهایی بود
درکل اگر بعد از کلمه، «که» یا یک جملهی طولانی برای توصیف میاد، احتمالاً «یی» لازم است.
اگر بعدش فقط یک صفت کوتاه (مثل: گرم، بزرگ، زیبا) میاد، احتمالاً «ی» تنها کافیه.
نبظم
نبضم
لطفاً تا وقتی توضیح ندادم بلدهارو پاک نکنید.
اره نوشته شده توی لپتابم بعد کپی کردم توی گوشی همه فونت و نوشتارش بهم ریخت واقعا اذیت شدم ویرایش کردم الان اینجا کپی می کنم همچنان بهم ریخته استدر کل من فکر میکنم احتمالا شما این داستان رو قبلا نوشتید. برای همین عجله دارید که سریعتر تمومش کنید. بنظر من اگه یه اثر شسته رفته میخواید که توی تموم کلیشهها خواننده پیدا کنه. جزئیات رو بیشتر کنید. مکثها و نقطه اوج رو قنیمت بشمارید و قشنگ اشک خواننده رو در بیارید. اینطور که دختره همش به خودش خرده بگیره از نظر من چندان جذاب نیست
با تمرین متوجه میشید منم دانشجو نیستم.گیج شدم
من که دانشجوی ادبیات نیستم اما چشم سعی می کنم یادم بمونه
خیلی سخته![]()
شما تخصص داریدبا تمرین متوجه میشید منم دانشجو نیستم.