کامیشا ژورنالیست ژورنالیست نوشتهها نوشتهها 1,398 پسندها پسندها 1,581 امتیازها امتیازها 273 سکه 471 دیروز ساعت 16:53 #101 ای جان خیلی فهمیده و عاقله،نیاز داره به یه خوشحالی از ته دل،حرفش رو رُک میزنه،کمی جدی ،دلسوز،خیلی خوبه♡ @مرهممرهم عضو تأیید شده است.
ای جان خیلی فهمیده و عاقله،نیاز داره به یه خوشحالی از ته دل،حرفش رو رُک میزنه،کمی جدی ،دلسوز،خیلی خوبه♡ @مرهممرهم عضو تأیید شده است.
NAHIT ژورنالیست ژورنالیستبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,924 پسندها پسندها 6,591 امتیازها امتیازها 438 سکه 5,652 دیروز ساعت 16:56 #102 پایه؛ بااحساس؛ به شدت باخانواده؛ بااحترام؛ خونگرم و دوست داشتنی @Dayi
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,394 پسندها پسندها 3,206 امتیازها امتیازها 433 سکه 890 دیروز ساعت 16:57 #103 مرهم حقیقتا جذابه اخلاقش، پایه ست و میشه باهاش ساعت ها خندید، طنزش خوبه ، فک میکنم اخلاقش اینه از کسی زیاد باهاش حال نکنه دوری می کنه .. دایی نمیشناسم من فقط یه دایی میشناسم که علی دایی محبوب دل هاست @دالان ِبهشتدالان ِبهشت عضو تأیید شده است.
مرهم حقیقتا جذابه اخلاقش، پایه ست و میشه باهاش ساعت ها خندید، طنزش خوبه ، فک میکنم اخلاقش اینه از کسی زیاد باهاش حال نکنه دوری می کنه .. دایی نمیشناسم من فقط یه دایی میشناسم که علی دایی محبوب دل هاست @دالان ِبهشتدالان ِبهشت عضو تأیید شده است.
NAHIT ژورنالیست ژورنالیستبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,924 پسندها پسندها 6,591 امتیازها امتیازها 438 سکه 5,652 دیروز ساعت 17:00 #104 عشق و محبت میده به آدم؛ حرفاش قشنگه، شعراش تکه، مشاور خیلی خوبیه، حواسش به همه هست، قابل اعتماد و مهربون @zhinazhina عضو تأیید شده است.
عشق و محبت میده به آدم؛ حرفاش قشنگه، شعراش تکه، مشاور خیلی خوبیه، حواسش به همه هست، قابل اعتماد و مهربون @zhinazhina عضو تأیید شده است.
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,394 پسندها پسندها 3,206 امتیازها امتیازها 433 سکه 890 دیروز ساعت 17:02 #105 مهارت داره تو تاپیک زدن، اگه تاپیک گرل خودش مینویسه محتواش با تجربه است، گمونم رک باشه همینقد @Wound
NAHIT ژورنالیست ژورنالیستبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,924 پسندها پسندها 6,591 امتیازها امتیازها 438 سکه 5,652 دیروز ساعت 17:59 #106 ژورنالیست خوبی خواهد شد؛ زود گرم میگیره، صادقه @دیدگـــانــــــــــدیدگـــانــــــــــ عضو تأیید شده است.
ژورنالیست خوبی خواهد شد؛ زود گرم میگیره، صادقه @دیدگـــانــــــــــدیدگـــانــــــــــ عضو تأیید شده است.