ایشالا به پای هم پیر بشین زیبادقیقا. من همسرم قبل از ازدواج همیشه حمایتم میکرد برای درس و کار. اما بعد از دو سال ازدواجمون بعضی وقتا غر میزنه که کار و درس برای چی توئه.
نه که بگم الان زندگیم با همسرم خوب نیست، اتفاقا خوبه
فقط دارم مثال میزنم که فضای ازدواج خیلی متفاوتتر از زمان آشنایی قبل از ازدواجه و مرد و زن ممکنه تفکرشون تغییر کنه.![]()
سورانی فکر کنم و اونجور که شنیدم گویشش سخت تر از کرمانجیه!نه سورانی هستم من و خب اقوامم دارم کرمانجن
من خودم ازدواج نکردم و شاید چون تجربش ندارم یه سری جاها نظرم با شما فرق داره اما درسته اینم هستدقیقا. من همسرم قبل از ازدواج همیشه حمایتم میکرد برای درس و کار. اما بعد از دو سال ازدواجمون بعضی وقتا غر میزنه که کار و درس برای چی توئه.
نه که بگم الان زندگیم با همسرم خوب نیست، اتفاقا خوبه
فقط دارم مثال میزنم که فضای ازدواج خیلی متفاوتتر از زمان آشنایی قبل از ازدواجه و مرد و زن ممکنه تفکرشون تغییر کنه.![]()
بیاید یه تاپیک مشاورهی ازدواج بزنیم جدا
سورانی گوییشش تو کوردی ازهمه سخت تره درستهسورانی فکر کنم و اونجور که شنیدم گویشش سخت تر از کرمانجیه!
من بیشتر با کرمانجا بودم
لامصبا انگار نقاشیه خدان از بس قشنگن😍
:))))من خودم شخصا ازدواج نکردم
فداتمایشالا به پای هم پیر بشین زیبا
شناخت اولیه درستهنه الناز الان مثال نامزد خودت جنمش داشت و ذاتش نشون داده و اثبات کرده ک اومد خواستگاریت درسته!؟
ما یه سری داریم همون اوایل خودشون نشون میدن
و این مواردی ک گفتی تو رابطه هیچ وقت گل و بلبل نیست چون تفاوت ها همیشه خودشون نشون میدن طرفت اگ خودش پیامبر نشون بده اون ادم دبگه باید یه بازیگر قهار مریض باشه تاکی هم بخواد نقش بازی کنه!؟
درسته یه سری شناخت تکمیلی زیر یک سقف تکمیل میشه اما بنظر من اوایل شناخت و دوران آشنایی میشه طرف شناخت