طنز مردستیزی

نه دیگه تو در حق پسرای کشور کار خیر کردی که هنوز مجرد موندی..چون هر روز بابات با چماق می اومد شوهرتو میزد..ولی من چی؟..سعادتیه که دخترای کشور تا حالا از دست دادن و میدن
تا جایی که اطلاع دارم تو هیچ جای تاریخ ثبت نشده مردی برا زنی سعادت بیاره
همیشه میکن پشت یه مرد موفق یه زنه پس زنان که سعادتو خوشبختی میارن واسه مردا پس این قضیه تکذیب میشه

البته اگه قبل طلاق کسی رو نداشته باشن از قبل😂
به نکته خوبی اشاره کردی
اینا که از قبلی یکی یا چندتا دارن که هیچ
یه سریشون بعد که همسرشان بعد از کلی بچه داری و فداکاری داغونه کردن میگن ما زنمونو دوست نداشتیم و اینگونه خودشون رو تجربه میکنن که هم همسرشون همین یکی یکی یکی... همزمان
بعضی هم پروتز این حرفام
هم زن خودشون رو دوست دارن همه بقیه رو

به نکته خوبی اشاره کردی
یه سریشون بعد که همسرشان بعد از کلی بچه داری و فداکاری داغونه کردن میگن ما زنمونو دوست نداشتیم و اینگونه خودشون رو تجربه میکنن که هم همسرشون همین یکی یکی یکی... همزمان
بعضی هم پروتز این حرفام
بهونشون ازدواج سنتی و برخلاف خواسته شونه بیشتر طلاق ها هم با چشم دیدم دلیلش بودن مرد با یه زن دیگه بوده

تا جایی که اطلاع دارم تو هیچ جای تاریخ ثبت نشده مردی برا زنی سعادت بیاره
همیشه میکن پشت یه مرد موفق یه زنه پس زنان که سعادتو خوشبختی میارن واسه مردا پس این قضیه تکذیب میشه
اون برای دهه 60 و 70بود...الان مهریه اجرا نزارن لطف کردن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Danesh66
به نکته خوبی اشاره کردی
بعضی هم پروتز این حرفام
یه بندا خدا بود انگار مثلا مذهبی هم بود بعد به اشنام پیشنهاد داده بود میگفت عاشق شدم هر چی بهش مبگفیم تو زن داری بچه داری زن چادری به این پاکی میگفت دل حالیش نیست اگه بهم ننیرنیم فقط بذار کناررت باشم حتی از دور اما باشم

یه بندا خدا بود انگار مثلا مذهبی هم بود بعد به اشنام پیشنهاد داده بود میگفت عاشق شدم هر چی بهش مبگفیم تو زن داری بچه داری زن چادری به این پاکی میگفت دل حالیش نیست اگه بهم ننیرنیم فقط بذار کناررت باشم حتی از دور اما باشم
از همه بدتر همین مذهبیان

اون برای دهه 60 و 70بود...الان مهریه اجرا نزارن لطف کردن
بعد این دهه ها حیا بین مردا کم شدن چش چرونی بیشتر شد و خوب زنا هم نمیتونن تحمل کنن همچنین قبلا زنا زیاد ازادی برای گرفتن حق نداشتن اما الان که فرق کرده

جای بسی تاسفه

جدیدا که دیگه ازدواج نمیکنن میگن ما آدم ازدواج نیستیم
هفته ای یکی
طرف ۳۰-۴۰-۵۰ سالشه

همینو بگو یکی هست مثلا یکی از شیخ های بزرگ المانه سال یه بار میاد ایران زن صیغه میکنه میره
تف به ذاتش به یکیم قانع نیستن
اونوقت اسم ما بد در رفته

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 94)
عقب
بالا پایین