ببین قضیه اینه مه مثلا مردها یه چیزی میگن بعد زن ها از سر دلسوزی میخندنوا این حرفا چیه رو راست باشین بگین چیزی برا غیبت و بدگفتن از دخترا ندارین
از پس گلیم تاپیک بزنید به یه صفحه هم نمیرسه
اینام فکر میکنن خیلی بامزهان
ببین قضیه اینه مه مثلا مردها یه چیزی میگن بعد زن ها از سر دلسوزی میخندنوا این حرفا چیه رو راست باشین بگین چیزی برا غیبت و بدگفتن از دخترا ندارین
از پس گلیم تاپیک بزنید به یه صفحه هم نمیرسه
سطح طنز گروه سنی ب:یه من فارسی وری کم
جدی تو فکر کنم استثنا باشی و یا داری خالی میبندی دختر ظلمی نکرده به پسری همیشه این دخترا بودن که ظلم دیدنU^ェ^Uدسم رو دلم نزار که پره
پس مناسبتهسطح طنز گروه سنی ب:
با پنبه سر میبرینجدی تو فکر کنم استثنا باشی و یا داری خالی میبندی دختر ظلمی نکرده به پسری U^ェ^U
خشونت من یکی که خیلی بالاست احتمالا تو همون ثانیه های اول از گذاشتن اولین پیام، منو برای همیشه از انجمن اخراج کننمن زبونم نیش داره سطح طنزم هم بالاست من تاپیک زن شتیزی بزنم خانما میان ریپورت میکنن

خشونت من یکی که خیلی بالاست احتمالا تو همون ثانیه های اول از گذاشتن اولین پیام، منو برای همیشه از انجمن اخراج کنن![]()
همیشه سعی میکنم به جوکهای بچهها بخندمخب
پس مناسبته
تاثیرات هورمون تستاسترونه درکت میکنم مرد
آقایون چرا امتحان نمیکنید؟خشونت من یکی که خیلی بالاست احتمالا تو همون ثانیه های اول از گذاشتن اولین پیام، منو برای همیشه از انجمن اخراج کنن![]()
عدم تشخیص دقیق سن افراد یکس دیگه از ویژگی های کودکان استهمیشه سعی میکنم به جوکهای بچهها بخندم
باعث میشه اعتماد به نفس بگیرن