الان دیگ کسی برای مهریه زندان نمیرهشما که باید یادت باشه .حالا سن خیلی از دوستان قد نمیده ولی اوایل دهه هشتاد که اوج این حرکت بود.میدونی چند نفر بدبخت شدن؟چند نفر زندان رفتن؟؟؟
و راه های رو مردا پیدا کردن ک چطور حق زن رو ندن
الان دیگ کسی برای مهریه زندان نمیرهشما که باید یادت باشه .حالا سن خیلی از دوستان قد نمیده ولی اوایل دهه هشتاد که اوج این حرکت بود.میدونی چند نفر بدبخت شدن؟چند نفر زندان رفتن؟؟؟
دخترا یاسن مثل الماسنخلاصه 18 صفحه این تاپیک:
پسرا شیرن مثل شمشیرن
دخترا موشن مثل خرگوشن

یعنی چی آخه منم مردم دیگه؛ این حرف شما بدتر از ستیزه 🤦♂️😁 شما ستیز نسبت به منم داشته باش ؛ والا همینم مونده بود که منو از مردا خارج کننمن نسبت به شما ستیز ندارم
ستیز دارما ولی نسبت شما نه
ولی ظاهراً شما نسبت به دخترا ستیز داری
اصن عروسک لولیتا تو خود دارک وب هم به ندرت دیده میشه ؛ مثه فروش برده و قاچاق اعضای بدن ؛ فک کردی مردها قاچاق اعضای بدن ندارن ؛ اونا یه قشر نادر ... ی ... هستن و تو باندشون شاید زن هم باشهاون هیچی اصلا
بدترینش لولیتا ست. 😭😭
ما گفتیم یه تو گفتی تاپیک مزخرفی ؛ شماهم که مشارکت کردی 😁🤦♂️😂دخترا یاسن مثل الماسن
پسرا پنیرن قاچ بزنی میمیرن![]()
فقط یه دیس و دیس بک بازی ساده بودما گفتیم یه تو گفتی تاپیک مزخرفی ؛ شماهم که مشارکت کردی 😁🤦♂️😂
😂
خصوصا که خودم داداش جوون دارم.من نمیگم همه مردها بدنیعنی چی آخه منم مردم دیگه؛ این حرف شما بدتر از ستیزه 🤦♂️😁 شما ستیز نسبت به منم داشته باش ؛ والا همینم مونده بود که منو از مردا خارج کنن
عجب عجب
نسبت به فمنیست و زن سالاری آره 😎
اصن عروسک لولیتا تو خود دارک وب هم به ندرت دیده میشه ؛ مثه فروش برده و قاچاق اعضای بدن ؛ فک کردی مردها قاچاق اعضای بدن ندارن ؛ اونا یه قشر نادر ... ی ... هستن و تو باندشون شاید زن هم باشه
حرفای شما و اون یکی کاربر اصلا عقلانی و معقول نیس ؛ یه سری حالات خاص ؛؛ خاص که چه عرض کنم نادر رو بیان میکنید میچسبونید به همه مردا و میگید مردا بدن
بیخیال
ما گفتیم یه تو گفتی تاپیک مزخرفی ؛ شماهم که مشارکت کردی 😁🤦♂️😂
ای کاش همه طرز فکر شما رو داشتن واقعاببینید حل شدن مشکل خانم ها تو سطح جامعه به نفع بقیه هست.خانمی که از نظر روانی و روحی و عاطفی تو جامعه ردیف باشه و مورد تایید باشه پس فردا مادر یک فرزند میشه و به اون کمک میکنه اون فرزند میره مدرسه و همکلاسی اون فرزند که سطح پایین تری داره رفتارهای اون میبینه و باعث پیشرفت اونم میشه.نقش خانم ها خیلی مهم...
در مورد رسوم غلط باید اول امیدوار باشیم از روستا ها جمع بشهتا به شهر برسه..
حالا همین شرایط رو توی ایران ببینیم.هیچوقت برابری بوجود نمیاد
چطور میخوام برابر باشن؟ با کار کردن خانمها؟ با کار خونه انجام دادن مردها؟ بچه داری با تقسیم کار؟
مردهای ایرانی زیر بار این کار نمیرن
الان من چند دوست از سوئیس و آلمان دارم
ما هممون همزمان با هم بچهدار شدیم
الان اونا هم کار میکنن، هم خوش میگذرونن، هم به خودشون میرسم چون شوهرهاشون کمک هستن، پا به پاشون
اونجا قانونه اگه زن از شوهرش شکایت کنه میندازنش زندان، اگه طلاق گرفت هر چی که داره نصف نصف و البته یکیشون میگفت همه به زن تعلق میگیره.
هنوز به اون قسمت زندگی نرسیدی نمیدونی چه خبره که میگیفقط یه دیس و دیس بک بازی ساده بود😂
هممون انسانیم داریم با هم زندگی میکنیم حوصله این حرفای مسخره رو هیچوقت ندارمخصوصا که خودم داداش جوون دارم.
اون موقع خیلی از زندگی ها نابود شد.خیلی از عشق های یک طرفه از بین رفت.خیلی ها به مرزجنون خودکشی رسیدنالان دیگ کسی برای مهریه زندان نمیره
و راه های رو مردا پیدا کردن ک چطور حق زن رو ندن