طنز مردستیزی

راستش الناز مرد تو این شرایط دو شیفته هم کار کنه مهریه بخواد بگیره حداقل دوسال بیشتر باید کار کنه البته منکر این نمیشم خانواده بهش کمک کنه واقعا شرایط اقتصادی الان برای مهریه خیلی سخت شده و توقعات بالا وگرنه درسته عرضه و تلاش ملاکه اما بسته ب شرایط ایران جوابگو نیست چون ریال و تومان ایران ارزشش خیلی پایینه و خرید طلا یه قیمت بین المللی تو فکر کن یه جوان تو خارج خیلی بهتر از یه جوون ایرانی میتونه شرایط متاهل بودنش جور کنه
دقیقا الان یه پشتوانه ی سوپر قوی میخواد!
اقا جان سکه ده میلیون بود ۱۱۴تام اوکی بود ادم توو دو ماه میداد خیالش راحت
الان ۱۱۴تارو بیست سالم نمیتونی پرش کنی
من توو دور و بریام ادم دارم خدا شاهده بقدری وضعشون خوبه حساب پولا و دریافتیا از دستشون در رفته😂 بعد سکه ۵تا یکیشون ۱۴ شاخه گل رز

راستش الناز مرد تو این شرایط دو شیفته هم کار کنه مهریه بخواد بگیره حداقل دوسال بیشتر باید کار کنه البته منکر این نمیشم خانواده بهش کمک کنه واقعا شرایط اقتصادی الان برای مهریه خیلی سخت شده و توقعات بالا وگرنه درسته عرضه و تلاش ملاکه اما بسته ب شرایط ایران جوابگو نیست چون ریال و تومان ایران ارزشش خیلی پایینه و خرید طلا یه قیمت بین المللی تو فکر کن یه جوان تو خارج خیلی بهتر از یه جوون ایرانی میتونه شرایط متاهل بودنش جور کنه
الان گفتی توقعات بالا
اگه واقعا بخوان زندگی بسازن دختر می‌تونه حداقل کمی توقعاتش رو بیاره پایین ساده تر بگیره مهریه سنگین نگیره. میگی طلا؟ طلا نگیره نقره بگیره... میگی مهریه؟ جای ۲۰۰۰ تا ۱۰۰ تا بزنه... خدا کنه کسی دلش باشه که زندگی رو بسازه اینا بهونه‌س
در عوض پسر هم باید ثابت کنه که مرد زندگیه بره سرکار تلاش کنه برای زندگیش دست نکشه از تلاش
اگه کسی بخواد شدنیه وگرنه چیزایی که گفتی برای همه هست همه مردم شرایطشون همینه ولی بازم دارن ازدواج می‌کنن و میرن سر زندگیاشون

الان چرا نمی‌گید تمام حق و حقوق یک زن با یک مرده
که حتی برای تحصیلش هم باید اجازه مرد رو داشته باشه؟
این برمیگرده به طرز تفکر زندگی باهمچین مردی که باید برای یه حق طبیعی اجازه گرفت میشه زندگی کرد؟!
طرز تفکرات قدیمی و پوسیده‌س برای مردا

احسنت. مرد هم اگه نمی‌خواد مهریه بده، حق و حقوق زن رو بهش بده Smoke
الان گفتی توقعات بالا
اگه واقعا بخوان زندگی بسازن دختر می‌تونه حداقل کمی توقعاتش رو بیاره پایین ساده تر بگیره مهریه سنگین نگیره. میگی طلا؟ طلا نگیره نقره بگیره... میگی مهریه؟ جای ۲۰۰۰ تا ۱۰۰ تا بزنه... خدا کنه کسی دلش باشه که زندگی رو بسازه اینا بهونه‌س
در عوض پسر هم باید ثابت کنه که مرد زندگیه بره سرکار تلاش کنه برای زندگیش دست نکشه از تلاش
اگه کسی بخواد شدنیه وگرنه چیزایی که گفتی برای همه هست همه مردم شرایطشون همینه ولی بازم دارن ازدواج می‌کنن و میرن سر ز

من توو دور و بریام ادم دارم خدا شاهده بقدری وضعشون خوبه حساب پولا و دریافتیا از دستشون در رفته😂 بعد سکه ۵تا یکیشون ۱۴ شاخه گل رز
بازم توقعات درحد نرمال باشه تشکیل زندگی اسونتر و بهتر

• grin
واکنش‌ها[ی پسندها]: Danesh66
الان چرا نمی‌گید تمام حق و حقوق یک زن با یک مرده
که حتی برای تحصیلش هم باید اجازه مرد رو داشته باشه؟
من خودم به شخصه حقِ تحصیلو طلاقو خروج از کشورو میدم بهش! اسیر نمیخام بگیرم.
دادو ستد نداریم که.
مهریه از دیدِ من ینی قیمت گذاشتن رو خودِ شخص

آخرین ویرایش:
از اونور هم مرد حق طلاق داره
مرد می‌تونه ۴ تا زن بگیره
مرد می‌تونه خیانت کنه و ته ته تهش توی دادگاه میخواد شلاق بخوره ولی زن؟؟ سنگسار!
مرد می‌تونه اجازه نده زن بره سرکار
خیلی از حقوق ها به نفع مرده
اگه همین مهریه هم نباشه که مردا سنگ رو سنگ بند نمیذارن...
اون کسی که قانون اساسی رو نوشته واقعا به نفع مردا نوشته... در برابر حقایی که به مرد داده شده توقع مهریه زیاده ؟؟

الان گفتی توقعات بالا
اگه کسی بخواد شدنیه وگرنه چیزایی که گفتی برای همه هست همه مردم شرایطشون همینه ولی بازم دارن ازدواج می‌کنن و میرن سر زندگیاشون
افرین نکته خوبی بود اینم برمیگرده به انتخاب تو قبل اینکه ازدواج کنی میای شرایط میذاری و اونم شرایط می‌ذاره شاید تو قانع باشی اما خیلی دخترا نیستن الناز خیلی خانواده انتظار دارن پسر خونه داشته باشه ماشین داشته باشه سفرای خارجی کم نیست ...
اینجا توقعات دوطرف بهم بخوره اون شرایط هم درست میشه و تو قبل ازدواج میتونی بفهمی ک جنم داره یانه اون بحثش جداست ولی واقعا یه سری ازپس اون توقعات بالا برنمیان الناز
و اون افکار پوسیده ک یه مرد داره و بخواد برای همچین شرایط طبیعی اجازه بده نمونه حرف نقره ادم باهمچین ادمیم ازدواج نمیکنه درسته

من خودم به شخصه حق ازدواجو تحصیلو طلاقو خروج از کشورو میدم بهش! اسیر نمیخام بگیرم.
دادو ستد نداریم که.
مهریه از دیدِ من ینی قیمت گذاشتن رو خودِ شخص
این توافقیه و خیلی خوبه اگه به این سطح درک رسیده باشین ولی بازم بنظرم مهریه از واجباته

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Danesh66
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 94)
عقب
بالا پایین