طنز مردستیزی

این بر می‌گرده به قانون کشور گل من. میگه در ازای حقوقی که مال خود خودته از مرد مهریه بگیر تا حقوقت دست اون باشه -2-28-{}" شما مهریه نگیر از مرد ببین پس فردا چطوری سوارت میشه
میگه ببین تو مهریه نداری من می‌تونم برم فلان کار رو بکنم قانون و حق طلاق هم که با منه
شماهم فقط میسوزی و می‌سازی.
این چیزا هم در نظر بگیرید
این برمیگرده به طرز تفکر زندگی باهمچین مردی که باید برای یه حق طبیعی اجازه گرفت میشه زندگی کرد؟!
طرز تفکرات قدیمی و پوسیده‌س برای مردا

از اونور هم مرد حق طلاق داره
مرد می‌تونه ۴ تا زن بگیره
مرد می‌تونه خیانت کنه و ته ته تهش توی دادگاه میخواد شلاق بخوره ولی زن؟؟ سنگسار!
مرد می‌تونه اجازه نده زن بره سرکار
خیلی از حقوق ها به نفع مرده
اگه همین مهریه هم نباشه که مردا سنگ رو سنگ بند نمیذارن...
اون کسی که قانون اساسی رو نوشته واقعا به نفع مردا نوشته... در برابر حقایی که به مرد داده شده توقع مهریه زیاده ؟؟
برمیگرده به جامعه ک پشت همچین مردایی گرفته و تو دین هم همینو گفته:)
ولی خیلیا الان تفکر ندارن الی مخصوصا جوونای الان

از اونور هم مرد حق طلاق داره
مرد می‌تونه ۴ تا زن بگیره
مرد می‌تونه خیانت کنه و ته ته تهش توی دادگاه میخواد شلاق بخوره ولی زن؟؟ سنگسار!
مرد می‌تونه اجازه نده زن بره سرکار
خیلی از حقوق ها به نفع مرده
اگه همین مهریه هم نباشه که مردا سنگ رو سنگ بند نمیذارن...
اون کسی که قانون اساسی رو نوشته واقعا به نفع مردا نوشته... در برابر حقایی که به مرد داده شده توقع مهریه زیاده ؟؟
والا اینا دیگه به ذات طرف برمیگرده
خیانتو ... ادم یکیشم به زور میتونه نگه داره ۴تاکجا بود؟؟؟
همین که بتونی نیازایه اولیه اشو رفع کنی شاخ غولو شکوندی
بهرحال من مخالفم اون بالام گفتم به من باشه همه حقایِ مزخرفی که برا مردا وضع کردنو میدم به زن
اسیر نمیخوام که😂

این بر می‌گرده به قانون کشور گل من. میگه در ازای حقوقی که مال خود خودته از مرد مهریه بگیر تا حقوقت دست اون باشه -2-28-{}" شما مهریه نگیر از مرد ببین پس فردا چطوری سوارت میشه
میگه ببین تو مهریه نداری من می‌تونم برم فلان کار رو بکنم قانون و حق طلاق هم که با منه
شماهم فقط میسوزی و می‌سازی.
این چیزا هم در نظر بگیرید
مگ قبل ازدواج شرط و شروط نمیذارن بانو؟
من نمیگم مهریه نگیر و همه حقا هم دست مرد این اشتباه باید بگم حماقته
حق طلاق الان خیلیا دست خانوماس ک خود مرد ب خانومش میده کسی ک شعور داشته باشه مهریه بالا نخواسته در عوضش یه سری شرایط حق میده ب طرف

که اونم نیست!
من این همه سال کار کردم هنوز خونه ندارم
شدنی نیست اقا جان
مقصر این موضوع هیچ مردی نیست. مقصرش چیزیه که الان جای گفتنش نیست.
شما باید بگردی دنبال یکی مثل خودت که بساز باشه
نمیشه هم گفت باید فلانی توقعش رو پایین بیاره
بعضیا نمیارن یه سری ارزش دارن برای خودشون دنبال زندگی راحتن نه زندگی‌ای که مجبور باشن توش از خواسته هاشون کوتاه بیان.
اگه یه زن سطح توقع داره، مرد هم سطح توقع داره.
الان هم که مثل قبل نیست اکثر خانم‌ها دیگه مستقل شدن و دستشون تو جیب خودشونه، که از اونم مردا مسئله می‌سازن و قبول ندارنTea

مگ قبل ازدواج شرط و شروط نمیذارن بانو؟
من نمیگم مهریه نگیر و همه حقا هم دست مرد این اشتباه باید بگم حماقته
حق طلاق الان خیلیا دست خانوماس ک خود مرد ب خانومش میده کسی ک شعور داشته باشه مهریه بالا نخواسته در عوضش یه سری شرایط حق میده ب طرف
خب دیگه خودت داری میگی شرط و شروط گذاشتن
پس اونی هم که مهریه بالا میگیره طبق همون شرط و شروطه، درسته؟

مقصر این موضوع هیچ مردی نیست. مقصرش چیزیه که الان جای گفتنش نیست.
شما باید بگردی دنبال یکی مثل خودت که بساز باشه
نمیشه هم گفت باید فلانی توقعش رو پایین بیاره
بعضیا نمیارن یه سری ارزش دارن برای خودشون دنبال زندگی راحتن نه زندگی‌ای که مجبور باشن توش از خواسته هاشون کوتاه بیان.
اگه یه زن سطح توقع داره، مرد هم سطح توقع داره.
الان هم که مثل قبل نیست اکثر خانم‌ها دیگه مستقل شدن و دستشون تو جیب خودشونه، که از اونم مردا مسئله می‌سازن و قبول ندارنTea
جیب که جدا بشه نقره خانم کلی معضل همراش شروع میشه
امیدوارم تجربه هایِ بهتری پیدا کنی توو این مسیرِ پیشِ رو

افرین نکته خوبی بود اینم برمیگرده به انتخاب تو قبل اینکه ازدواج کنی میای شرایط میذاری و اونم شرایط می‌ذاره شاید تو قانع باشی اما خیلی دخترا نیستن الناز خیلی خانواده انتظار دارن پسر خونه داشته باشه ماشین داشته باشه سفرای خارجی کم نیست ...
اینجا توقعات دوطرف بهم بخوره اون شرایط هم درست میشه و تو قبل ازدواج میتونی بفهمی ک جنم داره یانه اون بحثش جداست ولی واقعا یه سری ازپس اون توقعات بالا برنمیان الناز
و اون افکار پوسیده ک یه مرد داره و بخواد برای همچین شرایط طبیعی اجازه بده نمونه حرف نقره ادم باهمچین ادمیم ازدواج نمیکنه درسته
خانواده های که توقع بالا دارن اکثرا یه چیزی دیدن تو خودشون یا خیلی پولدارن یا یه چیزی هست بالاخره و معمولا پسرایی که به تیپشون میخوره هم می‌ره خواستگاری
اما خانواده های معمولی که توقع بالا دارن یه جایی مجبور میشن کوتاه بیان چون زندگی رو دوطرفه باید کوتاه بیای و بسازی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: serena
نه قوانین کشور
نه قوانین اسلام
نه مرد ها و حقوقشون نه زن ها سیاستشون
سازش عزیزانم
علاقه و سازش بقیه‌ی چیزا فرعیاته

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 94)
عقب
بالا پایین