طنز مردستیزی

این توافقیه و خیلی خوبه اگه به این سطح درک رسیده باشین ولی بازم بنظرم مهریه از واجباته
این پیامتو ندیده بودم 😁😂
مهریه تهش سه تا
اونم خودش میشه ۶۰۰میلیون!
۶۰۰ میلیون در اوردنش کارِ نصفِ سالِ!
با این اوضاعی که من میبینم در اینده پر از شوگر ددی و شوگر مامی خواهد شد مملکت😁

بعد ۳۸ صفحه ستیزیم کردین تا الان؟ یا فقط اسم تاپیک اینه Lagh

• grin
واکنش‌ها[ی پسندها]: Danesh66
این پیامتو ندیده بودم 😁😂
مهریه تهش سه تا
اونم خودش میشه ۶۰۰میلیون!
۶۰۰ میلیون در اوردنش کارِ نصفِ سالِ!
با این اوضاعی که من میبینم در اینده پر از شوگر ددی و شوگر مامی خواهد شد مملکت😁
مهریه خواهرمو بگم شاخ در میارینa243940

• grin
مهریه ما ترکمن ها رو ایل تعیین میکنه. زمانی که عقد کرد ایل مهریه رو برای تموم ترکمن ها ۲۵ میلیون تومان گذاشتن و تو عقد نامه هم ۲۵ میلیون ذکر شده... چون دوسال بعد جشن عروسیش بود مهریه رو بخاطر تورم و اینا کردن ۶۰ میلیون تومان. ما که ۵۵ گرفتیم یه چیزیم گذاشتیم روش براش یخچال خریدیم. الان شاخ در میارین که چرا جهیزیه بزرگ مثل یخچال رو عروس گرفته... ما ترکمن ها جهیزیه رو کامل میدم چه بزرگ چه کوچک. شده کلیه هامونو میفروشیم کامل میدیم
الان ایل صد و ده میلیون تومان کرده مهریه

مهریه ما ترکمن ها رو ایل تعیین میکنه. زمانی که عقد کرد ایل مهریه رو برای تموم ترکمن ها ۲۵ میلیون تومان گذاشتن و تو عقد نامه هم ۲۵ میلیون ذکر شده... چون دوسال بعد جشن عروسیش بود مهریه رو بخاطر تورم و اینا کردن ۶۰ میلیون تومان. ما که ۵۵ گرفتیم یه چیزیم گذاشتیم روش براش یخچال خریدیم. الان شاخ در میارین که چرا جهیزیه بزرگ مثل یخچال رو عروس گرفته... ما ترکمن ها جهیزیه رو کامل میدم چه بزرگ چه کوچک. شده کلیه هامونو میفروشیم کامل میدیم
چه جالب خوشبحال پسراتون انقدر کم خرج داماد میشن ما رسم داریم سال تولدمون میگیرم مهریه دوماد کاملا بدبخت میکنیم

به به 😍 شهر والیبال خیز ایران
من خیلی بچه بودم یه بار با پدرم اومدم صحنه هایی که یادمه از اونجا واقعا قشنگ بود واسم! مردمشون یکی از یکی خونگرمتر. متیو جان خوشوقتم از اشناییت. 🩵
چقد خوب که اینجوریه واستون! من شنیدم یزدم یه سریا کل جهیزیه رو میدن و جنوب کشورم نمیدونم دقیق کدوم شهر همینجوریه.

چه جالب خوشبحال پسراتون انقدر کم خرج داماد میشن ما رسم داریم سال تولدمون میگیرم مهریه دوماد کاملا بدبخت میکنیم
من خیلی بچه بودم یه بار با پدرم اومدم صحنه هایی که یادمه از اونجا واقعا قشنگ بود واسم! مردمشون یکی از یکی خونگرمتر. متیو جان خوشوقتم از اشناییت. 🩵
چقد خوب که اینجوریه واستون! من شنیدم یزدم یه سریا کل جهیزیه رو میدن و جنوب کشورم نمیدونم دقیق کدوم شهر همینجوریه.
البته ما طلا هم میدیم تو روز عروسی به عروس... کم و زیادش به عهده زور اقتصادی خودشونه... با این وضعیت بیشتر خانواده طلا نگیرن هم مشکلی ندارن سازش میکنن اوضاع وخیمه... اما میدن کم میدن اما میدن
هزینه تالار باغ ارایشگاه عروس دیجی با داماد. هزینه شام هم با عروس... اینم طبق زور اقتصادی خودشونه ما شام دادیم کنارش ابمیوه با شیرینی... مامانم گفت میوه نمیدم الان یه پاکت سیب خدا تومندقیمت داره من زورم به پنچاه کیلیو سیب و موز و ... نمیرسع... البته عروسی ما چند روز طول میکشه a243940
یبار تو تالار یا باغ بقیه جشن ها خونه خودمون

والیبال گفتی یاد صابر جان افتادم. میگن اموال سردار ازمون که توقیف شده... حاشیه های این پسر تمومی نداره

• upset
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 94)
عقب
بالا پایین