طنز مردستیزی

البته ما طلا هم میدیم تو روز عروسی به عروس... کم و زیادش به عهده زور اقتصادی خودشونه... با این وضعیت بیشتر خانواده طلا نگیرن هم مشکلی ندارن سازش میکنن اوضاع وخیمه... اما میدن کم میدن اما میدن
هزینه تالار باغ ارایشگاه عروس دیجی با داماد. هزینه شام هم با عروس... اینم طبق زور اقتصادی خودشونه ما شام دادیم کنارش ابمیوه با شیرینی... مامانم گفت میوه نمیدم الان یه پاکت سیب خدا تومندقیمت داره من زورم به پنچاه کیلیو سیب و موز و ... نمیرسع... البته عروسی ما چند روز طول میکشه a243940
یبار تو تالار یا باغ بقیه جشن ها خونه خودمون
زندگی برا شماهاس خوبه که تا جایی که تونستین حفظ کردین رسوماتتونو👌🏼
اره طفلک‌مرگ اونم مشکوک بود !
سردارو من یه سری توو چالوس دیدم پورش سوار بود 😁 فکر کنم از اولم پولدار بودن

زندگی برا شماهاس خوبه که تا جایی که تونستین حفظ کردین رسوماتتونو👌🏼
اره طفلک‌مرگ اونم مشکوک بود !
سردارو من یه سری توو چالوس دیدم پورش سوار بود 😁 فکر کنم از اولم پولدار بودن
داداش اینجا فقط پول میگیرن... کسی که پول نداشته باشه اصلا نمیتونه بره تیم ملی... استعداد مطرح نیست اصلا برای فدراسیون
از هر پنجاه تا شاید یکی بخت بهش رو کنه به جای بالا برسه... اره شنیدم پدرش براش کلی پول خرج کرده... تا باشه از این پدر مادرها

• upset
واکنش‌ها[ی پسندها]: Danesh66
داداش اینجا فقط پول میگیرن... کسی که پول نداشته باشه اصلا نمیتونه بره تیم ملی... استعداد مطرح نیست اصلا برای فدراسیون
از هر پنجاه تا شاید یکی بخت بهش رو کنه به جای بالا برسه... اره شنیدم پدرش براش کلی پول خرج کرده... تا باشه از این پدر مادرها
چه عجیب فکر میکردم شهر ما اینجوری باشه!
من از دوازده سالگی والیبال بازی کردم خوبم ادامه دادم دسته یک بازی کردم ولی بیشتر از اون نشد!
ینی میشدا به قول خودت پول زیاد و پارتی بازی میخواست که ما نداشتیم.
یکمم حالا سرم خلوت شه میخوام برا مربیگری درجه سه ثبت نام کنم چون واقعا خیلی علاقه دارم
ولی خب ترکمن و ارومیه نود درصد والیبالیستارو شامل میشه

چه عجیب فکر میکردم شهر ما اینجوری باشه!
من از دوازده سالگی والیبال بازی کردم خوبم ادامه دادم دسته یک بازی کردم ولی بیشتر از اون نشد!
ینی میشدا به قول خودت پول زیاد و پارتی بازی میخواست که ما نداشتیم.
یکمم حالا سرم خلوت شه میخوام برا مربیگری درجه سه ثبت نام کنم چون واقعا خیلی علاقه دارم
ولی خب ترکمن و ارومیه نود درصد والیبالیستارو شامل میشه
موفق باشی داداش
پدر صابر کاظمی کلی زمین زراعی داشت... همشو برای درخشش پسرش فروخت...

موفق باشی داداش
پدر صابر کاظمی کلی زمین زراعی داشت... همشو برای درخشش پسرش فروخت...
قربونت عزیزدلمی ❤️
طفلک واقعا داغِ بزرگی بود. خدا صبر بده به خانوادش

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Matthew+
من اینقدر از این تاپیک خوشم میاد

مرد Tea عاشق اینه یه زن بخاطرش از خواسته‌هاش کوتاه بیاد، اما هیچ وقت حاضر نیست خودش طبق خواسته‌های زن‌ رفتار کنه.
یه مثال ساده؟
اگه یه زن به حرف مردش گوش بده و بخاطرش از حقوقش بگذره، همه بهش میگن واو، چه زنِ کد بانویی
ولی اگه یه مرد این کار رو کنه و گوش به حرف زنش باشه، بهش میگن مردونگی نداره و زن ذلیله!
اینم از این Lagh2

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 94)
عقب
بالا پایین