سرما که میخوره هیچ خوبم که میشه تا یک ماه درباره اثرات جانبیش حرف میزنهیه سرما میخورن انگار جانباز ۷۰ درصد جنگی شدن

سرما که میخوره هیچ خوبم که میشه تا یک ماه درباره اثرات جانبیش حرف میزنهیه سرما میخورن انگار جانباز ۷۰ درصد جنگی شدن

همسرم سه ماه پیش سرما خورده، هربار که عطسه میکنه میگه این سرما هنوز توی بدن منه چرا ولم نمیکنهسرما که میخوره هیچ خوبم که میشه تا یک ماه درباره اثرات جانبیش حرف میزنه![]()

نه اون چیزیش نبودبابام یه بار دستش رفت لای در، رفت دکتر گفت عکس بگیرید ببینید نشکسته باشه 🙏
هم سیستم مغزشون عجیبه هم بدناشونسرما که میخوره هیچ خوبم که میشه تا یک ماه درباره اثرات جانبیش حرف میزنه![]()
من بدبخت داشتم میمردم گلوم عفونت کرده بود حرف نمیتونستم بزنم میگفت باشو خجالت بکش من دلم میخواست دخترم مثل یه مرد قوی باشهبابام یه بار دستش رفت لای در، رفت دکتر گفت عکس بگیرید ببینید نشکسته باشه 🙏

شما به طور منطقی شروع کن به بحث کردن با یک مردهم سیستم مغزشون عجیبه هم بدناشون

مثل مرد.!من بدبخت داشتم میمردم گلوم عفونت کرده بود حرف نمیتونستم بزنم میگفت باشو خجالت بکش من دلم میخواست دخترم مثل یه مرد قوی باشه
خودشو یادش میره وقتی یه سرما میخوره اگه قرار بود مثلس بشم که خونه رو باید اتیش میزدم![]()
من از بس تحملم بالاست دیگه همسرمم یکم اینجوری شده دیدیه زشته جلو من هی ضعیف بازی در بیارهمن بدبخت داشتم میمردم گلوم عفونت کرده بود حرف نمیتونستم بزنم میگفت باشو خجالت بکش من دلم میخواست دخترم مثل یه مرد قوی باشه
خودشو یادش میره وقتی یه سرما میخوره اگه قرار بود مثلس بشم که خونه رو باید اتیش میزدم![]()
وای وایشما به طور منطقی شروع کن به بحث کردن با یک مرد
ببین آخرش چطوری مثل پسر بچههای دو ساله رفتار میکنه!
آخرش هم میگه نه ببین تو درکم نمیکنی، اگه فلان کار رو بکنم تو مقصری![]()
فکر کن همزمان هم پسر خودت رو بزرگ کنی هم پسر به زن دیگه رومن از بس تحملم بالاست دیگه همسرمم یکم اینجوری شده دیدیه زشته جلو من هی ضعیف بازی در بیاره