خیلیخیلیبنظرتون چقدر خانواده مهمه؟
قبلا که میگفتن من میگفتم مگ میخام با خانوادش زندگی کنم، ولی سر اون سفره نشسته، رفتارهای مامانشو برداشت کرده و شکبینی پدرشو
خانواده واقعا برای ازدواج ملاک هست
(قابل توجه مجردهای عزیز)😂
خیلیخیلیبنظرتون چقدر خانواده مهمه؟
ببخشید من متاهل نیستم نظر میدم، ولی میتونید جلوش وسیله بذارید یا از این گیره های اهنربایی یا چسب کودک استفاده کنید یا دستکیره کابینت رو ببندید به یه چیز دورتریه سری کابینت ها تک دره نمیدونم به کجا ببندم
فریز خراب شد بسکی باز و بسته کردن تو این گرونی
نمیدونم کی اختراع کرد آشپزخونه بی در و پیکر رو
من همه وسایل های بالا رونده رو از جلو دستش دور کردمم :دیمامان ها کمک
آقا جدیدا حسین در یخچال رو یاد گرفته باز و بسته میکنه
صندلی میذارم جلوش آنقدر هولش میده یا تموم بخوره یا با خود صندلیه کله پا بشه
قفسه ها رو هم همینطوز
ترس از ازدواج کم بود، اینم اضافه شد نکنه مادر شوهر قاتل از آب دربیاد.♦️قتل هولناک عروس جوان در فومن به دست مادرشوهر
🔹در روستای خشکنودهان شهرستان فومن، مادرشوهر پس از مشاجره شدید با عروس جوان خانواده، او را با ضربات متعدد میله آهنی به سر به قتل رساند.
🔹متهم پس از کشاندن قربانی به داخل اتاق و وارد کردن ضربات مرگبار، درِ اتاق را قفل کرد تا مرگ او را پنهان کند. وی ابتدا منکر قتل شد، اما شهادت نوه خانواده که شاهد ماجرا بود، حقیقت جنایت را برای مأموران پلیس فاش کرد./رکنا

همین متاهل هایی که الان تو این تاپیک می بینی بدترین مادرشوهر میشنترس از ازدواج کم بود، اینم اضافه شد نکنه مادر شوهر قاتل از آب دربیاد.
مگه اون قدیم نبود مادر شوهر خیلی ... بود.
تو هم که خودت میدونی بدترین شوهر میشی ازدواج نکردیهمین متاهل هایی که الان تو این تاپیک می بینی بدترین مادرشوهر میشن
حالا تا اون موقع شاید عروس ها رئیس شدن. با این نسلی که ما داریم بعید نیست مادرشوهر ها مظلوم واقع بشن و دور، دور عروس ها بشه.همین متاهل هایی که الان تو این تاپیک می بینی بدترین مادرشوهر میشن
همین عروسا چیزی نمیگن مادر شوهره هرچی میخواد میگه♦️قتل هولناک عروس جوان در فومن به دست مادرشوهر
🔹در روستای خشکنودهان شهرستان فومن، مادرشوهر پس از مشاجره شدید با عروس جوان خانواده، او را با ضربات متعدد میله آهنی به سر به قتل رساند.
🔹متهم پس از کشاندن قربانی به داخل اتاق و وارد کردن ضربات مرگبار، درِ اتاق را قفل کرد تا مرگ او را پنهان کند. وی ابتدا منکر قتل شد، اما شهادت نوه خانواده که شاهد ماجرا بود، حقیقت جنایت را برای مأموران پلیس فاش کرد./رکنا
یکیم تو میزدی خب 
من درک نمیکنم چرا شما رهاش کردید؟تو هم که خودت میدونی بدترین شوهر میشی ازدواج نکردی
کلا ازدواج یعنی پذیرفتن کلی مسئولیت که جوانهای حالا ازش فرارین
خونهی مامان، بخور و بخواب بهتره