طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

بنظرتون چقدر خانواده مهمه؟
خیلی‌خیلی
قبلا که می‌گفتن من می‌گفتم مگ میخام با خانوادش زندگی کنم، ولی سر اون سفره نشسته، رفتارهای مامانشو برداشت کرده و شک‌بینی پدرشو
خانواده واقعا برای ازدواج ملاک هست
(قابل توجه مجردهای عزیز)😂

یه سری کابینت ها تک دره نمی‌دونم به کجا ببندم
فریز خراب شد بسکی باز و بسته کردن تو این گرونی
نمی‌دونم کی اختراع کرد آشپزخونه بی در و پیکر رو
ببخشید من متاهل نیستم نظر می‌دم، ولی میتونید جلوش وسیله بذارید یا از این گیره های اهنربایی یا چسب کودک استفاده کنید یا دستکیره کابینت رو ببندید به یه چیز دورتر

مامان ها کمک
آقا جدیدا حسین در یخچال رو یاد گرفته باز و بسته می‌کنه
صندلی می‌ذارم جلوش آنقدر هولش میده یا تموم بخوره یا با خود صندلیه کله پا بشه
قفسه ها رو هم همینطوز
من همه وسایل های بالا رونده رو از جلو دستش دور کردمم :دی
منم داشتم این باسط و البته برای ظرف شستن :))

در یخچالم که روازه است هر وقت بخواد باز میکنه :))

♦️قتل هولناک عروس جوان در فومن به دست مادرشوهر

🔹در روستای خشکنودهان شهرستان فومن، مادرشوهر پس از مشاجره شدید با عروس جوان خانواده، او را با ضربات متعدد میله آهنی به سر به قتل رساند.
🔹متهم پس از کشاندن قربانی به داخل اتاق و وارد کردن ضربات مرگبار، درِ اتاق را قفل کرد تا مرگ او را پنهان کند. وی ابتدا منکر قتل شد، اما شهادت نوه خانواده که شاهد ماجرا بود، حقیقت جنایت را برای مأموران پلیس فاش کرد./رکنا

🔹در روستای خشکنودهان شهرستان فومن، مادرشوهر پس از مشاجره شدید با عروس جوان خانواده، او را با ضربات متعدد میله آهنی به سر به قتل رساند.
🔹متهم پس از کشاندن قربانی به داخل اتاق و وارد کردن ضربات مرگبار، درِ اتاق را قفل کرد تا مرگ او را پنهان کند. وی ابتدا منکر قتل شد، اما شهادت نوه خانواده که شاهد ماجرا بود، حقیقت جنایت را برای مأموران پلیس فاش کرد./رکنا
ترس از ازدواج کم بود، اینم اضافه شد نکنه مادر شوهر قاتل از آب دربیاد.-2-28-{}"
مگه اون قدیم نبود مادر شوهر خیلی ... بود.

ترس از ازدواج کم بود، اینم اضافه شد نکنه مادر شوهر قاتل از آب دربیاد.-2-28-{}"
مگه اون قدیم نبود مادر شوهر خیلی ... بود.
همین متاهل هایی که الان تو این تاپیک می بینی بدترین مادرشوهر میشن

تو هم که خودت می‌دونی بدترین شوهر میشی ازدواج نکردی

کلا ازدواج یعنی پذیرفتن کلی مسئولیت که جوان‌های حالا ازش فرارین
خونه‌ی مامان، بخور و بخواب بهتره

حالا تا اون موقع شاید عروس ها رئیس شدن. با این نسلی که ما داریم بعید نیست مادرشوهر ها مظلوم واقع بشن و دور، دور عروس ها بشه.

همین عروسا چیزی نمیگن مادر شوهره هرچی میخواد میگهsmiliesیکیم تو میزدی خب smilies

تو هم که خودت می‌دونی بدترین شوهر میشی ازدواج نکردی

کلا ازدواج یعنی پذیرفتن کلی مسئولیت که جوان‌های حالا ازش فرارین
خونه‌ی مامان، بخور و بخواب بهتره
من درک نمی‌کنم چرا شما رهاش کردید؟
اینکه یک آدم و هر روز ببینی، تحملش بکنی سخته. هرکاری ام کنی معمولا به ضرر خودته.

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین