حالا تا اون موقع شاید عروس ها رئیس شدن. با این نسلی که ما داریم بعید نیست مادرشوهر ها مظلوم واقع بشن و دور، دور عروس ها بشه.
من به شخصه اگر شوهر کردم😂😂عروس سلیطه ای میشم
همین الان نسبت به عروس فرضی داداشام سلیطگی نشون میدم🤣
حالا تا اون موقع شاید عروس ها رئیس شدن. با این نسلی که ما داریم بعید نیست مادرشوهر ها مظلوم واقع بشن و دور، دور عروس ها بشه.
من به شخصه اگر شوهر کردم😂😂
با این جنگ مادر شوهر ها، خواهر شوهر ها + عروسها قشنگ یاد این جمله میافتم که یک شیر ماده از آمدن شیر ماده ای دیگر در قلمرویش خشمگین میشود.من به شخصه اگر شوهر کردم😂😂
عروس سلیطه ای میشم

نه خب طبیعتاً یکی دخالت نکنه کرمنریزه چیزی شروع نمیشهبا این جنگ مادر شوهر ها، خواهر شوهر ها + عروسها قشنگ یاد این جمله میافتم که یک شیر ماده از آمدن شیر ماده ای دیگر در قلمرویش خشمگین میشود.
جنگه مگه![]()
بندگان خدا روحشون خبر نداره ک...من به شخصه اگر شوهر کردم😂😂
عروس سلیطه ای میشم
اینم هست ولی پیش میاد دیگه.نه خب طبیعتاً یکی دخالت نکنه کرمنریزه چیزی شروع نمیشه
اینکه هر روز پدر و مادرت رو، خواهر و برادرند ،ور ، بچهات رو، همسرت رو ببینی سخته؟من درک نمیکنم چرا شما رهاش کردید؟
اینکه یک آدم و هر روز ببینی، تحملش بکنی سخته. هرکاری ام کنی معمولا به ضرر خودته.
میتونی اون ساعت یک رو کم کم ببری جلوتر مثلا بشه یک و نیم بعد دو و همینطور تا حذف کامل بیداری شبالان تقریبا ۱۰ الی ۱۱ ساعت در شب میخوابه
یه بار ۱ و یه بار ۴ برای شیر و آب صدا میزند
دیشب حاضر نبود رو تختش بخوابه مجبور شدم بخوابونمش روی زمین خودمم باهاش باشم که با آرامش بخوابه
فکر کنم خواب بد دیده بود، با نور توی شب هم خوب نی بیدارش میکنه که البته خودمم همینجورم
خودم نمیکنم تو دهنم ولی عمهاش دم و دقه هم فوت میکنه هم تست گرمی سردی
بهش هم گفتم نکنا بدش اومده😃
توی دوران بارداری یه اپلیکیشن داشتم طبق اون انجام دادم
سه تا چله نماز شب، بیشتر از هزار بار چهار قول، سوره محمد، یوسف، قدر، کوثر و...
۳ تا چله زیارت عاشورا و خواندن همه نمازهام!!!!
و قرآن هر روز...
یه سری میوه ها تو اون دوره مخصوص ماه و دعاهاشو همه اینا...
الان که حرف میزنه مثل عرب ها شده😄
وقتی به دنیا اومد خیلی هوشیار بود، الان کنار همسنهاش بذاریش قشنگ تفاوت رو میبینی، هم از هوشش هم از عاقل بودنش، کارهای کاری نمیکنه
کلا قرآن خیلی تاثیر داشت
بعد که به دنیا اومد تموم اون حالات معنی توی وجود خودم از بین رفت
درسته. خب شاید برای همینه که باید کسی و انتخاب کنی که یک دردی از کم کنه نه دردی به دردات اضافه کنهاینکه هر روز پدر و مادرت رو، خواهر و برادرند ،ور ، بچهات رو، همسرت رو ببینی سخته؟
با این همه مشکلاتی که هست که ۹۰درصد اقتصادیه اصلا نمیتونی همون ها رو هر روز ببینی چون داری همش میدوی و خستهای