به عشق؟!..صبح بیدار میشین غم و غصه ناهار و شام پختن دارین..تازه اینکه چی درست کنم مصیبته دیگهباز ما یه شوهری داریم که به عشقش ناهار بپزیم
جنابالی چی![]()
به عشق؟!..صبح بیدار میشین غم و غصه ناهار و شام پختن دارین..تازه اینکه چی درست کنم مصیبته دیگهباز ما یه شوهری داریم که به عشقش ناهار بپزیم
جنابالی چی![]()
تقصیری نداری زن نیستی نمیفهمی عشق از نگاه ما یعنی چیبه عشق؟!..صبح بیدار میشین غم و غصه ناهار و شام پختن دارین..تازه اینکه چی درست کنم مصیبته دیگه

حالا بخاطر بچه ها یه چیزی..یه جور گفت به عشق شوهر کع اگر تا یک ماه دیگه بارون نیاد تقصیر مرهم هستتقصیری نداری زن نیستی نمیفهمی عشق از نگاه ما یعنی چی![]()
ولی گاز رو دیگه تمییز کنین چون از نشونه های اصلی تمییز و مرتب بودن یک زن تمییز بودن گاز هستخانوما در درست کردن غذا تمیز کردن خونه شستن ظرف و ظروف هیچ هیچ هیچ وظیفه ای ندارن!
خانوما در درست کردن غذا تمیز کردن خونه شستن ظرف و ظروف هیچ هیچ هیچ وظیفه ای ندارن!
شوهر بود که بچه اومدحالا بخاطر بچه ها یه چیزی..یه جور گفت به عشق شوهر کع اگر تا یک ماه دیگه بارون نیاد تقصیر مرهم هست

گاز خودش زیر مجموعه ی تمیز کردن خونه میشهولی گاز رو دیگه تمییز کنین چون از نشونه های اصلی تمییز و مرتب بودن یک زن تمییز بودن گاز هست

احسنتپس مردها هم هیچ وظیفهای ندارن کار کنن خرجی خونه رو بیارن ؟!!!
این چه حرف غیر منطقیه میزنید آخه ؟ اگر شوخی میکنید که هیچ ولی اگر جدی میگید باید بگم در زندگی مشترک هر کدوم یکسری وظایفی دارن که نانوشته است مثلا کار کردن مرد بایدیه یا پخت و پز و نظافت منزل برای زن بایدیه اینا که بگیم هیچ وظیفهای نداریم بابت این موارد خیلی کم لطفیه و نگاه درستی نیست
1 ماه اول نهایتش با عشق برای شوهر بودهشوهر بود که بچه اومد![]()
همه خونه تمییز باشه گاز کثیف باشه بدرد نمیخورهگاز خودش زیر مجموعه ی تمیز کردن خونه میشه![]()