طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

مامان ها من یکم استرس گرفتم
بچه‌ی درست غذا نمیخوره
از یه طرف یک کلید دیدم می‌گفت شیر شب باعث بی اشتهایی و پوسیدگی دندونه ولی پا میشه گریه می‌کنه بعد جواب ندم با تمام وجود میگی مامان مامان
شیر شب رو باید همین که بچه وزنش شد دوبرابر وزن تولد شروع کنی به کم کردن
الانم همین که بیدار شد و شیر خواست بهش شیر نده سرشو گرم کن حتی اگه کاملا بیدار شه
هر شب یه نیم ساعت به تایم اضافه کنی میرسی به شبی که از ۱۱ ...۱۲ میخوابه تا ۵ ..۶ صبح یعنی شیش ساعت بدون شیر
من برا کوچیکه تو چهار ماهگیش به ۵ ساعت خواب مداوم رسیدم بعد شیش ماهگی هم دقیقا مثل ادم بزرگا شب قبل از خواب اخرین وعده شیر رو میخورد و میرفت تا ۸ ...۹ صبح که پاشه صبحانه بخوره

مامان ها من یکم استرس گرفتم
بچه‌ی درست غذا نمیخوره
از یه طرف یک کلید دیدم می‌گفت شیر شب باعث بی اشتهایی و پوسیدگی دندونه ولی پا میشه گریه می‌کنه بعد جواب ندم با تمام وجود میگی مامان مامان
استرس نداشته باش
درست میشه
وسواس و حساسیت هم به خرج نده
بزار هر چقدر میل داره هر وقت که خواست بخوره

آخ آخ امان از شیر شبببببUTeMl
من خیلی اذیت شدم هم همسرم هم خودم
پسرم الحمدالله از نظر جثه خوب بود و همین باعث میشد زیاد هم بخورههه

ولی نگران نباش خرابی دندون من از دکتر دندون پزشک پرسیدم بیشتر بخاطر الودگی های دهانی هست
مثلا میگفت قاشق بچه رو نباید بزنید تو دهنتون تا ببینید سرد شده یا نه ..

ولی یک چیزی؟! اون زمان قدیم بود کالری می‌سوزوندن صبح تا شب، برای جبرانش غذا می‌خوردن.
الان کالری نمی‌سوزونن که، همش درازکشیده تو گوشین.نه فعالیتی نه هیچی. خب این موجود اصلا چه نیاز به غذا دارهc54c27_25ndke-hanghead؟
نه بچه های الان خیلی فعالترن آخه
پسر من یه جا بند نمیشهههه

نه بچه های الان خیلی فعالترن آخه
پسر من یه جا بند نمیشهههه
خب این خیلی خوبه، بزرگ‌شن معمولا آروم میشن.

ولی مامان ها هم خیلی باحالن.
بچه رو خودش می‌بره میاره. هر بچه غذای مورد علاقه اش. حرص خوردن زیاااد برای درس و مشق.
همش نگرانن و حساس. مخصوصا بچه اولیاjc_ghey

ولی من یک چیزی شنیدم که تو دوره ی جنینی، بچه ضمیر ناهشیارش کامل فعاله برای همین مادر تاثیر زیادی میزاره. حدود شاید تا ۳۰ سال آینده. و اینکه خیلی از علایق و .. شاید اونجا شکل بگیره. مثلا مادری تو اون دوران فقط زبان می‌خونه، اونوقت بچش ۴ سالگی مثل بلبل انگلیسی صحبت می‌کنه از تاثیر اون دوران. این درسته؟ شما چنین تاثیری دیدید؟

ولی من یک چیزی شنیدم که تو دوره ی جنینی، بچه ضمیر ناهشیارش کامل فعاله برای همین مادر تاثیر زیادی میزاره. حدود شاید تا ۳۰ سال آینده. و اینکه خیلی از علایق و .. شاید اونجا شکل بگیره. مثلا مادری تو اون دوران فقط زبان می‌خونه، اونوقت بچش ۴ سالگی مثل بلبل انگلیسی صحبت می‌کنه از تاثیر اون دوران. این درسته؟ شما چنین تاثیری دیدید؟
دوران جنینی دوران بسیار مهمیه
به حدی که میگن اگر خانوم باردار دلش یه غذا یا میوه ای رو به اصطلاح ویار کنه این خودش نیست که اون میوه رو میخواد بلکه جنین هست که هوس اون میوه رو کرده و اگر بهش ندید در اصطلاح به نیاز غریضی جنین پاسخ ندادید.
برای همین قدیمیای ما میگفتن جلو زن باردار فلان چیز و نخور یا اگه میخوری حتما بهش بده :)

روحیات خلقیات اثر وراثتی داره و رفتار مادر از حدود ۱۸ سال قبل از به دنیا اومدن فرزند روی جنین اثر میزاره

من در مورد قرآن شنیده بودم که دوران جنینی فرزند رو با صدای قرآن اگر سپری کنید وقتی به دنیا بیاد و سمت قران بره راحتر میتونه ارتباط بگیره و قران رو سریعتر یاد بگیره
احتمالا برای زبان یا هر چیز دیگه ای هم صدق کنه ولی قرآن رو مطمئن هستم

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین