طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

من بودم با کله می‌رفتم

اول ازدواج هی برادرزاده همسرم نیومد خونمون صبح و شب تا سه ماه هر روز، دیگه آنقدر پرو شده بودن در هم نمیزدن، میومدم تو از تو یخچال چیز برمیداشتن، واسه خودشون کیک درست میکردم تو آشپزخونه بنده ظرف هاشم نمیشستن ، یه بار بزرگه نمی‌دونم چی شد شب هنوز نیومده بود بالا، گفتم اگه برای شام میای یه تخم مرغ درست کنم، یه الم شنگه ای درست کرد، تا دو هفته داد و بیداد. البته خونه ننه بزرگش و فحش و اینا، بعدشم تا ۵ سال قهر بودن همشون
با اینکه بیخ گوشمونن
همسرم سکوت کرد و می‌کنه و احتمالا آینده هم همینه تا زمانی که تو این خونه ایم
منم میرم همیشه😃
از خدامه شام و ناهار درست نکنم.
یکی از اقوام همیشه از مادرشوهرش میناله میگه همش میگه برم اونجاااا شوهرمو زیر سلطه خودش دارههه فلان توعم نرو تو دلم گفتم برو بابا غذام آماده دهنمو می‌بندم ظرفامو میشورم میام😂😂

چه دل های پُری دارید؛
یک‌طوری شکایت می‌کنید انگار که همشون از دم قوم‌الظالمین هستند😂؟

بجای شب بخیر گفتن اینطوری
دلبری کنین و بهش بگین :

اگر چه‌ خواب نیاید به‌ چشمِ کم سویم
ولی به خاطرِ تو، شب بخیر می‌گویم
من از هجومِ خیالِ تو باز بیدارم
بخواب‌ راحت و خوش، ای نگارِ‌ مَه‌رویم...

تا خود صبح بهتون فکر میکنه :) 🌙❤️

۵ تکنیک حرف زدن تو بحث که رابطه رو نجات میده:

1. آروم شروع کن: به جای "ببین دیگه خسته شدم"، بگو "یه چیزی ذهنمو درگیر کرده، میشه حرف بزنیم؟"

2. از احساس حرف بزن، نه سرزنش: بگو "من ناراحت شدم"، نه "تو همیشه اشتباه می‌کنی".

3. سوال بپرس، نه متهم کن: به جای "چرا این کارو کردی؟"، بگو "میشه برام توضیح بدی چی شد؟"

4. تایید کن حتی اگه موافق نیستی: مثلا بگو "میفهمم چرا اینطوری حس کردی"، بعد حرفتو ادامه بده.

5. مکث کن: وسط بحث اگه دیدی داغ کردی، بگو "یه دقیقه نفس بگیریم، بعد ادامه بدیم."

من موندم چرا باید به همچین وضعیتی باشه
این همه پیر پسر یکیشون بیاد این خواهر شوهر من بگیره از حسودی داره میترکه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
من موندم چرا باید به همچین وضعیتی باشه
این همه پیر پسر یکیشون بیاد این خواهر شوهر من بگیره از حسودی داره میترکه
خدا بدین وسیله؛ به وسیله ی خانواده‌ی همسر شمارا مورد آزمایش قرار داده. صبررررر پیشه کنید که خداوند با صابران است.

خدا بدین وسیله؛ به وسیله ی خانواده‌ی همسر شمارا مورد آزمایش قرار داده. صبررررر پیشه کنید که خداوند با صابران است.
خدا ۳۴ سالی هست هی داره آزمایش می‌کنه
بره سراغ یکی دیگ بابا

• Haha
امیدوارم صدای از ته دلتون برسه به اونی که باید Tea
پوف
الان یه ماشین داغون داریم که کلی فک و فامیله استفاده میکنند جز خودمون، بنزینضم خودمون میدهیم

• Like
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین