طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

خانوده همسر!
رفتارشون و اینها...
یعنی ایشون خوبن خداروشکر؟
وای آره خیلی بهتره نسبت خانوداه اش
من سال اول ازدواجم مستاجر بودم اون موقع که برام بهشت بود بعد که اومدیم اینجا خیلی به مشکل خوردیم اوایل عقلمون هم نمی رسید مشکلات خیلی بزرگ میشدن به مرور فهمیدیم کجا چه خبره و باید فقط به فکر خودمون باشیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
وای آره خیلی بهتره نسبت خانوداه اش
من سال اول ازدواجم مستاجر بودم اون موقع که برام بهشت بود بعد که اومدیم اینجا خیلی به مشکل خوردیم اوایل عقلمون هم نمی رسید مشکلات خیلی بزرگ میشدن به مرور فهمیدیم کجا چه خبره و باید فقط به فکر خودمون باشیم
درسته به هرحال این راه دور بودن و کنار مادرشوهر بودن و اینها، مشکلات خودشون منفی و مثبت های خودشون و هم دارند. باز خوبه شوهرتون هواتون و داره

تو مشکلات ادما و خصوصا اختلافات زندگی هیچوقت یک طرفه نمیشه شنید
ما کلا زندگیمون جوری بود که به خاطر بقیه با هم داعوا داشتیم چون همسرم فرزند آخره خیلی توقع از ما بالاست مادرشوهرم برای خودش میره سفر تنهایی من باید یه هفته ده روز پدرشوهرمو خونه ام مهمون کنم سخته واقعا

ما کلا زندگیمون جوری بود که به خاطر بقیه با هم داعوا داشتیم چون همسرم فرزند آخره خیلی توقع از ما بالاست مادرشوهرم برای خودش میره سفر تنهایی من باید یه هفته ده روز پدرشوهرمو خونه ام مهمون کنم سخته واقعا
خب راستش تا حدودی ایشون باید مراعات کنن و شما هم کمی تحمل. موقعیت یک جوریه که آدم دستش زیر سنگهFight2

خب راستش تا حدودی ایشون باید مراعات کنن و شما هم کمی تحمل. موقعیت یک جوریه که آدم دستش زیر سنگهFight2
دیر به این رسیدیم بعد اینکه کلی پوستمون کنده شد
بدبختی اینجاست با مستقل بودیم و مشکلی هم با اجاره دادن نداشتیم هی اصرار کردن خودشون حالا همش منت این خونه رو سرمونه

• upset
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین