طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
امیدوارم قانون سقف مهریه ۱۴ تا سکه زودتر اجرا بشه
امیدوارم این نگاه مالی به زندگی ها از بین بره
اگه قرار باشه دائم به این چیزا فکر کرد سنگ روی سنگ بند نمیشه
ما 4 ساله ازدواج کردیم جفتمون یادمون رفته بود مهریه‌ی من چی بوده اصلا تا اینکه چند وقت فیلم ها بله برونمون رو دیدیم

امیدوارم این نگاه مالی به زندگی ها از بین بره
اگه قرار باشه دائم به این چیزا فکر کرد سنگ روی سنگ بند نمیشه
ما 4 ساله ازدواج کردیم جفتمون یادمون رفته بود مهریه‌ی من چی بوده اصلا تا اینکه چند وقت فیلم ها بله برونمون رو دیدیم
مهرت چندتاست

• Like
چرا پسر مردمو گول زدی تا ۱۱۰ تا سکه مهرت کنه؟
خواست خودش بود اولا
دوما 4 سال پیش مثل الان نبود اوضاع
سوما از کل کس و کارم کندم و اومدم شهر غریب دارم زندگی میکنم کنارش
اگه من میخواستم گولش بزنم یا هر چی سه سال تو یه خونه با پدر و مادرش زندگی نمیکردم مامانش بره گردش من بشینم تو خونه حمالی پدرشوهرمو کنم فقط به خاطر اینکه اجاره خونه نده شوهرم؛ از جهیزیه و سیسمونی هم ریز تا درشت همه رو خودم خریدم هیچی پاش نبود.
منتی سر اون نیستا نه . تمام اینا توافق خودمون بود برای شما گفتم بدونی چیزی یه طرفه نیست من 110 تا مهرمه ولی مگه گرفتم؟ یا مگه قراره بگیرم؟ نه! ولی شوهرم هم جهیزیه هم سیسمونی گرفت خوب و گرون هم گرفت از من.

خواست خودش بود اولا
دوما 4 سال پیش مثل الان نبود اوضاع
سوما از کل کس و کارم کندم و اومدم شهر غریب دارم زندگی میکنم کنارش
اگه من میخواستم گولش بزنم یا هر چی سه سال تو یه خونه با پدر و مادرش زندگی نمیکردم مامانش بره گردش من بشینم تو خونه حمالی پدرشوهرمو کنم فقط به خاطر اینکه اجاره خونه نده از جهیزیه و سیسمونی هم ریز تا درشت همه رو خودم خریدم هیچی پاش نبود
منتی سر اون نیستا نه تمام اینا توافق خودمون بود برای شما گفتم بدونی چیزی یه طرفه نیست من 110 تا مهرمه ولی مگه گرفتم؟ یا مگه قراره بگیرم؟ نه! ول اون هم جهیزیه هم سیسمونی گرفت خوب و گرون هم گرفت از من.
همین که شوهر کردی و اصلا حاضر شد در همون ۴ سال قبل تن به این ازدواج بدع کم کاری نبوده..شوهر پیدا نمیشه کع..مجردای اینجا رو نگاه کن..چشم‌به راه شوهر @شَفَــق ولی کو؟نیست..سفت بچسبش

یع سوال داشتم
کی از تالار موسیقی سر در میاره c54c27_25ndke-hanghead

• Like
می‌خوام تاپیک بزنم مشکلم اینه

• Like
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین