طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

نمیشه با مرد جماعت کلکل کردjc_ghey
بهترین کار عمله
هر وقت اون داد و بیداد می‌کنه من میرم رو سایلنت
البته داد و بیدادهاش طولانی نی، چون آدم حساس و برونگرایی همون موقع واکنش نشون میده، کل خونوادشون هم همینطورن
یهو جیغ جیغ میکنن، دو دهه بعد برعکس حرفی که زدم رو میزنن

آقا ما امشب رفتیم این مراسم فامیل شوهر که خودشون نیومدن، برادر شوهر هم به هوای ما اومد
بعد جالب بود فامیل های اون من رو میشناختن و باهم صحبت کردیم ینی خودم می‌رفتم سر میزهاشون ولی با شوهر و برادر نه
دایی مادرش می‌گفت بهم پیام بده این آثار رو بفرست شمارمو میخواست شوهرم ملت مونده بود
خلاصه آنقدر که با من گرم بودن با اونا نبودن
دست آخر هم برادر شوهر غذای بچه هاشو داد به من گفت تو بیار چون خودش اعتماد بنفس نداشت بعدشم بدون خداحافظی از فامیلای جیم شد
خیلی مسخره است خودمم می‌دونم
بعد هی میگن بقیه بدن!!
اخلاق رو مخی

خب امروز تولد یکی از گاوها بود و همه شوند ادا و اطوار در موردت ولی انگار هنوز نفهمیدم با کی طرفم
یک ساعت بعد همشون یادشون رفته قهر بودن پلی من یادم رفته
چرخ زمان می‌چرخه
دیر و زود داره
سوخت و سوز نداره

خب امروز تولد یکی از گاوها بود و همه شوند ادا و اطوار در موردت ولی انگار هنوز نفهمیدم با کی طرفم
چرخ زمان می‌چرخه
دیر و زود داره
سوخت و سوز نداره
تولد کی بود؟

چرخ زمان می‌چرخه
دیر و زود داره
سوخت و سوز ندارم
منظور از گاو کیه؟

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Evil girl
سلوم خوبین انقدر درس هجوم میاره بهم که شیطونه میگه برم وخرخره معلم رو بجوعم ولی شیطونه غلط کرده مگه لولو خرخرهم داریم دیوانه میشویم 3in_sisi3 TeaRedeye

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
خوب میدونی واقا چون انقدر درس فشار میاه تا میخویم غر بزنیم شما رو میبینیم و یکم اروم میشیم 😁🤣🤣🤣
درس و مدرسه و دانشگاه بهترین زمان هاست

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین