مطالب جالب دختر خانما یاد بگیرید!

چاره اینه توام فوتبالی بشی، خوش خوراک بشی صبوووور باشی. اصلا یک وضعی، ولی فکر کنم با این حساب تو هر خونه یک پلی استیشن لازمه. فیفا بزنیم.
آخه مشکل اینه منم فوتبالیم ولی پرسپولیسی_15-":

سلام آقای؟
نمیدونم اسمتون چیه دقیقا ولی من یکی بی احترامی هاتونو نمی‌پذیرم
چون دختر با دختر فرق داره.شاید هم جنس باشیم ولی هممون شخصیت یکسانی نداریم اوکی؟و همچچنین تربیت یکسان مثه دستی که همشون یه اندازه نیستن
ووووو...
اون کلیپ بالایی که فرستادی بیشتر ربط داشت به تربیت خانوادگی اون دختره که اینطوری گستاخی کرده شما اگر اینقدر نگرانید به خانواده خودتون بگید شاید من و بقیه دخترایی که میایم اینجا خوشمون نیاد.
منم میتونم یه تاپیک بزنم هرچی دلم خواست بگم بعدشم بگم پسرا یاد بگیرید.

من مثل شما قصد بی احترامی ندارم ولی خواستم بگم دیگه توی این تاپیک به بی احترامی هاتون ادامه ندید.

چه چیزی بود منی که تابه رو میزارم رو گازو پیازارو میریزم هرچی ادویه دستم میاد خالی میکنم خودشون بپزن 🤣

سلام آقای؟
نمیدونم اسمتون چیه دقیقا ولی من یکی بی احترامی هاتونو نمی‌پذیرم
چون دختر با دختر فرق داره.شاید هم جنس باشیم ولی هممون شخصیت یکسانی نداریم اوکی؟و همچچنین تربیت یکسان مثه دستی که همشون یه اندازه نیستن
ووووو...
اون کلیپ بالایی که فرستادی بیشتر ربط داشت به تربیت خانوادگی اون دختره که اینطوری گستاخی کرده شما اگر اینقدر نگرانید به خانواده خودتون بگید شاید من و بقیه دخترایی که میایم اینجا خوشمون نیاد.
منم میتونم یه تاپیک بزنم هرچی دلم خواست بگم بعدشم بگم پسرا یاد بگیرید.

من مثل شما قصد بی احترامی ندارم ولی خواستم بگم دیگه توی این تاپیک به بی احترامی هاتون ادامه ندید.
علیک سلام
کدوم کلیپ منظورتونه؟
چه کلیپ قبل پست شما چه قبل ترش هیچ بی احترامی ای نیست..یعنی هدف و منظور از ارسالش همچین چیزی نیست...اگر بود اونایی که ری اکشن دادن متوجه میشدن...صرفا برداشت بد و منفی ای کردین که البته شما حق دارین از مطلب یا کلیپی خوشون بیاد یا نیاید..همانطور که منم شاید از یک مطلب یا کلیپ شما خوشم بیاد یا نیاد.....اما اینکه این چنین برداشت خودتون رو تفسیر و اشاعه بدین درست نیست....موفق باشین

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 58)
عقب
بالا پایین