آخه مشکل اینه منم فوتبالیم ولی پرسپولیسیچاره اینه توام فوتبالی بشی، خوش خوراک بشی صبوووور باشی. اصلا یک وضعی، ولی فکر کنم با این حساب تو هر خونه یک پلی استیشن لازمه. فیفا بزنیم.

آخه مشکل اینه منم فوتبالیم ولی پرسپولیسیچاره اینه توام فوتبالی بشی، خوش خوراک بشی صبوووور باشی. اصلا یک وضعی، ولی فکر کنم با این حساب تو هر خونه یک پلی استیشن لازمه. فیفا بزنیم.

چه جاذاب؛ این که باحاله. کری میخونید و دعوا میکنید. این قسمتش بیشتر انگار رفاقتیهآخه مشکل اینه منم فوتبالیم ولی پرسپولیسی![]()
بعد میگن زنا پیچیده اند.چه کامل بود
من یه استاد زبان داشتم آقا بود سه سال رفتم سر کلاسش ولی آخرم نفهیدم کی داره جدی حرف میزنه کی شوخی می کنه
چه چیزی بود منی که تابه رو میزارم رو گازو پیازارو میریزم هرچی ادویه دستم میاد خالی میکنم خودشون بپزن 🤣
علیک سلامسلام آقای؟
نمیدونم اسمتون چیه دقیقا ولی من یکی بی احترامی هاتونو نمیپذیرم
چون دختر با دختر فرق داره.شاید هم جنس باشیم ولی هممون شخصیت یکسانی نداریم اوکی؟و همچچنین تربیت یکسان مثه دستی که همشون یه اندازه نیستن
ووووو...
اون کلیپ بالایی که فرستادی بیشتر ربط داشت به تربیت خانوادگی اون دختره که اینطوری گستاخی کرده شما اگر اینقدر نگرانید به خانواده خودتون بگید شاید من و بقیه دخترایی که میایم اینجا خوشمون نیاد.
منم میتونم یه تاپیک بزنم هرچی دلم خواست بگم بعدشم بگم پسرا یاد بگیرید.
من مثل شما قصد بی احترامی ندارم ولی خواستم بگم دیگه توی این تاپیک به بی احترامی هاتون ادامه ندید.