اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #91 چرا آدمها فقط پس از پایان همه چیز میفهمند باید لحظه را زندگی کرد؟ سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #92 اگر پلها را خراب کنی راه بازگشتی نداری. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #93 آرزو میکنم آدمها خیلی بیشتر شبیه کتاب بودند. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #94 گاهی حس میکنم باید زندگی را ترک کنم. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #95 اصلا نشانه ای از زندگی نیست. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #96 از داستان زندگی ادم های دیگر لذت ببر اما یادت باشد از زندگی خودت هم لذت ببری. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
از داستان زندگی ادم های دیگر لذت ببر اما یادت باشد از زندگی خودت هم لذت ببری. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #97 از فکر چیزهایی که در زندگی از دست دادهام ناراحت میشوم اما تصمیم دارم این رویه را تغییر دهم. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
از فکر چیزهایی که در زندگی از دست دادهام ناراحت میشوم اما تصمیم دارم این رویه را تغییر دهم. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #98 همه چیز را رها کرده بود. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #99 حرفت وقتی امدی بالا بغلم کردی همیشه یادم میماند: «دوستت دارم ،همیشه داشتم و همیشه خواهم داشت.» سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
حرفت وقتی امدی بالا بغلم کردی همیشه یادم میماند: «دوستت دارم ،همیشه داشتم و همیشه خواهم داشت.» سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,901 پسندها پسندها 43,132 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,468 12/5/25 #100 واقعیت غم انگیز زمان حال همیشه به خاطرات خوش گذشتهام نفوذ میکرد و نقطه پایانی بر آن میگذاشت. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی
واقعیت غم انگیز زمان حال همیشه به خاطرات خوش گذشتهام نفوذ میکرد و نقطه پایانی بر آن میگذاشت. سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی