اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 12/25/25 #261 انگشتانش را روى عطف یکى از کتاب ها مىکشید. انگار که مشغول خواندن خط بریل بود یا دستان کسى را که عاشقانه دوستش داشت، نوازش مىکرد. دخترى در جنگ / سارا نوویچ
انگشتانش را روى عطف یکى از کتاب ها مىکشید. انگار که مشغول خواندن خط بریل بود یا دستان کسى را که عاشقانه دوستش داشت، نوازش مىکرد. دخترى در جنگ / سارا نوویچ
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 12/27/25 #262 همهی مردهای خوشتیپ بفهمی نفهمی آفتاب سوختهاند. دریاسالار شناور
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 12/29/25 #263 کسی چه میداند من آن لحظه چه کشیدم؟ داستایفسکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 12/29/25 #264 میگفتند تنها چیزی که همهی دردها را دوا میکند عشق است. پیدا بود که هنوز مبتلا نشده بودند. خداحافظ گاری کوپر /رومن گاری
میگفتند تنها چیزی که همهی دردها را دوا میکند عشق است. پیدا بود که هنوز مبتلا نشده بودند. خداحافظ گاری کوپر /رومن گاری
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/2/26 #265 نگاهت میكنم، خاموش و خاموشی زبان دارد زبانِ عاشقان، چشم است و چشم، از دل نشان دارد. هوشنگ ابتهاج
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #266 خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت. - صائب تبریزی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #267 حس میکنم که قلبم دیگر ندارد احساس. - زهرا عسگری
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #268 اینجا به هر که دل بدهی، دور میشود، یوسف همیشه فکر زلیخای دیگریست. - امید صباغنو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #269 میخواهم مادرم را ببوسم، بگویم دوسش دارم، در دامنش گریه کنم بدون این که از نشان دادن احساساتم خجالت بکشم. احساسات من همیشه همه جا بودهاند، فقط پنهانشان میکردم. ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد پائولو کوئلیو
میخواهم مادرم را ببوسم، بگویم دوسش دارم، در دامنش گریه کنم بدون این که از نشان دادن احساساتم خجالت بکشم. احساسات من همیشه همه جا بودهاند، فقط پنهانشان میکردم. ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد پائولو کوئلیو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,006 پسندها پسندها 44,608 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #270 آدم وقتی با رنج خودش آشتی نکنه، همه دنیا براش بهانه درد میشه. انسان در جستوجوی معنا - ویکتور فرانکل
آدم وقتی با رنج خودش آشتی نکنه، همه دنیا براش بهانه درد میشه. انسان در جستوجوی معنا - ویکتور فرانکل