اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #471 آنچه را که ما بنام زندگی و سعادت مینامیم جز مرور زمان چیزی نیست و هرچه را هم که بنام بدبختی میخوانیم جز مرور زمان چیزی نمیباشد. موریس مترلینگ - جهان بزرگ و انسان
آنچه را که ما بنام زندگی و سعادت مینامیم جز مرور زمان چیزی نیست و هرچه را هم که بنام بدبختی میخوانیم جز مرور زمان چیزی نمیباشد. موریس مترلینگ - جهان بزرگ و انسان
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #472 دلم به غیر «خود» از هیچکس گلایه ندارد. - فاضل نظری
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #473 من انسانی که می توانستم باشم نیستم. انسانی که باید باشم هم نیستم. اما خدا را شکر آن انسانی که قبلا بودم هم نیستم. - بیل ویلسون
من انسانی که می توانستم باشم نیستم. انسانی که باید باشم هم نیستم. اما خدا را شکر آن انسانی که قبلا بودم هم نیستم. - بیل ویلسون
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #474 هر انسانی که سعی کند همیشه خوب باشد در نهایت به دست آنانی که خوب نیستند نابود میشود. - نیکولو ماکیاولی
هر انسانی که سعی کند همیشه خوب باشد در نهایت به دست آنانی که خوب نیستند نابود میشود. - نیکولو ماکیاولی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #475 این است رازِ من؛ به هر آنچه روی میدهد، اهمّیّت نمیدهم. - کریشنا مورتی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #476 من میتوانم همصحبت خودم باشم. بنابراین هیچوقت تنها نمیشوم. من فقط به صورت فیزیکی تنها هستم و در خلوتِ بهشدت شلوغِ خودم، زندگی میکنم. تنهایی پرهیاهو - هومیل هرابال
من میتوانم همصحبت خودم باشم. بنابراین هیچوقت تنها نمیشوم. من فقط به صورت فیزیکی تنها هستم و در خلوتِ بهشدت شلوغِ خودم، زندگی میکنم. تنهایی پرهیاهو - هومیل هرابال
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #477 تو انتخاب من نبودی، سرنوشتم بودی. تنها انگیزه ماندنم در این وانفسای شلوغ در این زندگی بیاعتبار. نامههای عاشقانه - عباس معروفی
تو انتخاب من نبودی، سرنوشتم بودی. تنها انگیزه ماندنم در این وانفسای شلوغ در این زندگی بیاعتبار. نامههای عاشقانه - عباس معروفی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #478 چه خوشمان بیاید چه نیاید، احساساتِ جریحهدارشده خودبهخود التیام پیدا نمیکنند. اگر مدیریتشان نکنیم، مثل بدهی رویهم تلنبار میشوند و بالاخره مهلت پرداخت و تسویهحسابشان سر میرسد. همهفنحریفشدن در احساسات - مارک براکت
چه خوشمان بیاید چه نیاید، احساساتِ جریحهدارشده خودبهخود التیام پیدا نمیکنند. اگر مدیریتشان نکنیم، مثل بدهی رویهم تلنبار میشوند و بالاخره مهلت پرداخت و تسویهحسابشان سر میرسد. همهفنحریفشدن در احساسات - مارک براکت
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #479 آدمها دلشان نمیخواهد خوشحال باشند، آنچه واقعاً میخواهند این است که بیچاره نباشند. این دو خیلی متفاوت است. کشف شخصیت - جردن پترسون
آدمها دلشان نمیخواهد خوشحال باشند، آنچه واقعاً میخواهند این است که بیچاره نباشند. این دو خیلی متفاوت است. کشف شخصیت - جردن پترسون
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,679 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #480 تماس برقرار کردن با کسی که رهایت کرده کار پرمخاطرهای ست. هرکاری هم بکنی باز درماندگیات آشکار میشود. جزء از کل - استیو تولتز
تماس برقرار کردن با کسی که رهایت کرده کار پرمخاطرهای ست. هرکاری هم بکنی باز درماندگیات آشکار میشود. جزء از کل - استیو تولتز