اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #461 آدمها میرن، اما چیزی ازشون میمونه که نمیشه پاکش کرد: صدا، نگاه، یا حتی یه جمله ساده. چراغها را من خاموش میکنم - زویا پیرزاد
آدمها میرن، اما چیزی ازشون میمونه که نمیشه پاکش کرد: صدا، نگاه، یا حتی یه جمله ساده. چراغها را من خاموش میکنم - زویا پیرزاد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #462 آدم وقتی عاشق میشه، خودش رو فراموش میکنه، و وقتی تنها میشه، تازه یادش میافته کی بوده. بینوایان - ویکتور هوگو
آدم وقتی عاشق میشه، خودش رو فراموش میکنه، و وقتی تنها میشه، تازه یادش میافته کی بوده. بینوایان - ویکتور هوگو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #463 برای كشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر! - لئو تولستوی
برای كشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر! - لئو تولستوی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #464 - دوباره گم شدیم. + من وقتی گم میشم از اول شروع میکنم و سعی میکنم یادم بیاد که چرا شروع کردم و همین بهم کمک میکنه. پاندای بزرگ و اژدهای کوچک - جیمز نوربری
- دوباره گم شدیم. + من وقتی گم میشم از اول شروع میکنم و سعی میکنم یادم بیاد که چرا شروع کردم و همین بهم کمک میکنه. پاندای بزرگ و اژدهای کوچک - جیمز نوربری
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #465 بله، مانع هست، شک هست، سرخوردگی هست، اما اینها همان طور که هممان میدانستیم به معنای آن است که تو چیزی را بدون پرداختنِ بهایش گیر نمیآوری و باید برای هرچیز جزئی بجنگی. این دلیل بیشتری است برای آنکه به جای افسرده بودن، سربلند باشی. - کافکا
بله، مانع هست، شک هست، سرخوردگی هست، اما اینها همان طور که هممان میدانستیم به معنای آن است که تو چیزی را بدون پرداختنِ بهایش گیر نمیآوری و باید برای هرچیز جزئی بجنگی. این دلیل بیشتری است برای آنکه به جای افسرده بودن، سربلند باشی. - کافکا
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #466 معمولاً آدم در مواجهه با غمی سنگین یا بعد از یک توفان شدید روحی، مدام میخواهد بخوابد. نازنین - داستایفسکی
معمولاً آدم در مواجهه با غمی سنگین یا بعد از یک توفان شدید روحی، مدام میخواهد بخوابد. نازنین - داستایفسکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #467 هیچکس بهاندازه آدمی که میخواهد نرود، خسته نیست. ناتور دشت - جی. دی. سلینجر
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #468 گُلی که در بیابان بروید، بوی خودش را دارد؛ نه بوی باغ را. کلیدر - محمود دولتآبادی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #469 من آن چیزی که تو فکر میکنی نیستم. تو همان چیزی هستی که فکر میکنی من هستم. - بودای اشراق
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,010 پسندها پسندها 44,678 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,867 1/3/26 #470 برای شناسایی هر کس باید با او برخورد تدریجی و با احتیاط داشت تا دچار اشتباه و لغزش نشد که رفع آن بعداً کاری است دشوار. جنایت و مکافات - داستایفسکی
برای شناسایی هر کس باید با او برخورد تدریجی و با احتیاط داشت تا دچار اشتباه و لغزش نشد که رفع آن بعداً کاری است دشوار. جنایت و مکافات - داستایفسکی