کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

ما بی‌خطا نبودیم، بله، ولی حق‌مان هم نبود که این‌طور ریشه‌کن شویم.

ریگ روان - استیو تولتز

گاهی احساس می‌کنم مثل نگهبان موزه‌ای هستم موزه‌ای عظیم و خالی که هرگز کسی پا به آن نمی‌گذارد و من در آنجا مراقب کسی جز خودم نیستم.

چوب نروژی - هاروکی موراکی

شاید به جای بستنِ در به روی رنج، نیاز دارم در را کاملاً باز بگذارم و بگویم "بفرما داخل! بیا کنار من بشین، و تا وقتی بهم یاد ندادی چیا رو باید بدونم، از پیشم نرو."

جنگجوی عشق - گلنن‌ دویل ملتن

یک جا به کنار تو، ارزد به جهان با غیر‌.

- هوشنگ ابتهاج

سعی کردم به خودم هشدار دهم. سعی کردم به یاد بیاورم که امید بی‌رحم‌ترین احساس دنیاست. می‌تواند روح انسان را متلاشی کند. ولی الان نمی‌خواستم به این‌ها فکر کنم. امید را می‌خواستم. می‌خواستم به آن بچسبم و اجازه دهم برای مدتی احساس سبکی به من دست دهد.

جنگل - هارلن کوبن

- درد دارد؟
+ گاهی.
- و تا کِی باقی می‌مانَد؟
+ تا وقت مرگم. بعدش با بقایای بدنم، چالش می‌کنند.

پرده‌ خوان - گِرت هوفمان

دلم می‌خواهد به همه‌ى عقاید احترام بگذارم، ولی احترام به بعضی از آن‌ها توهین به شعور خودم محسوب می‌شود. پس در بهترین حالت، تحملشان می‌کنم و هیچ نمی‌گویم.

- آنتونی‌ هاپکینز

وقتی دنبال چیزی باشی حتما به دستش میاری! اما وقتی دنبال کلمه «بیشتر» راه می‌افتی دیگه هیچ پایانی وجود نداره، چون همیشه یه «بیشتر» ی هست که آرامش رو از لحظه هات بگیره و تلاشت رو نابود کنه. یه جمله تو ذهنم می‌چرخه: «همیشه بیشتر بخواه اما هیچ وقت بیشتر رو نخواه.»

سفر کوانتومی وال تنها - ایمان سرورپور

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن.

- ژان دلابرویه

هر چیز خوب، پرهزینه است. گسترش شخصیت، یکی از پرهزینه‌ترین چیزهاست.

- کارل گوستاو یونگ

عقب
بالا پایین