کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

در فرانسه ما با سوزاندن یک جراحت آن را معالجه می‌کنیم، اما تاکنون درمان یک زخم زبان را نیافته‌ایم.

چرم ساغری - انوره دو بالزاک

روزهای خوب همیشه زود می‌گذرند. درونمان، همیشه کشور خداحافظی‌هاست.

- جاهد ظریف اوغلو

انسان گاهی به طور خارق‌العاده‌ای، با اشتیاقی سوزان، عاشق رنج خود می‌شود.

- داستایفسکی

همیشه نسبت به کسایی که با خانواده‌شون رابطه‌ی نزدیکی دارن محتاطم. حسود نیستم. خیلی ساده فقط نمی‌تونم تصورش رو بکنم. شاید اگه بابای منم ‌مونده بود، همه‌چی فرق می‌کرد.

این منم که رهایت می‌کنم - کلر مکینتاش

کسی چه می‌داند در این لحظه که من با دلسردی کلمات را پشتِ سرِ هم می‌گذارم تو چه حال و روزی داری؟ عزیزم، زندگی خیلی بی‌مقدار است... فقط بخواب. بخواب! که تنها در خواب می‌توان در میانِ ارواحِ نیکوکار بود؛ بیداریِ زیاد، مرگ را به همراه می‌آورد.

- نامه کافکا به فلیسه بوئر

او آه کوتاهی کشید و بعد دوباره خندید. خندیدن، مثل دیوانگی، انگار تنها راه خروج بود. راه خروج اضطراری برای انسان‌ها.

- مت هیگ

خدا این جا کاری ندارد، اینجا فقط شیطان حاکم است.

شیطان - لئو تولستوی

همین‌طور که از تپه بالا می‌رفتم چشمانم پر از اشک شد برای مادرم یا خودم و حتی آن فقیر بی‌خانمان گریه نمی‌کردم، برای همه گریه می‌کردم همه جا پر از درد است و ما فقط چشم‌هایمان را به رویشان می‌بندیم واقعیت این است که همه ما وحشت زده‌ایم و همدیگر را می‌ترسانیم من خودم را و مادرم مرا.

بیمار خاموش - الکس مایکلیدیس

می‌دانی؟ می‌گویند در سینه‌ی آدم قسمتی هست که محکم به آن می‌کوبی، به قدر کافی می‌کوبی؛ قلب آدم با این کوبیدن می‌ترکد. شبیه دروغی است که باید باور کنم واقعیت دارد.

- کریستین اوکیف آپتویچ

شاید رنج تغییر نکند، ولی من چرا. به تلاشم ادامه می‌دهم.

جنگجوی عشق - گلنن‌ دویل ملتن

عقب
بالا پایین