کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع سونی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
امیدوارم اگر روزی متوجه حقیقت شوی باز هم بی‌توجه به همه چیز دوستم داشته باشی. همیشه همیشه. همانطور که قول دادی.

سنگ کاغذ قیچی - آلیس فینی

شنیدم ادم ها ازدواج را به هم چسبیدن دو تکه گم شده یک پازل توصیف میکنند و کشف اینکه کاملا باهم هماهنگ‌اند این نادرست است. ادم ها متفاوتند و این چیز خوبی است دو تکه اشتباه پازل نمی‌توانند باهم هماهنگ شوند مگر اینکه یکی را به زور خم کنی یا بشکنی یا طوری تغییر دهی که با دیگری هماهنگ شود.

فقط گوش بده، عزیزم، گوش بده.
خیلی دلم می‌خواست تو روبروی من می‌نشستی تا بگویم نگاه کن که چقدر خوار و ضعیف می‌شوند؟ چرا فکر نمی‌کنند؟ آدم مگر هر حرفی به زبانش آمد می‌گوید؟ نگاه کن چقدر حقیرند مثل بچه‌های لجباز روح آدم را می‌جوند که حرف خودشان را به کرسی بنشانند. آدم دلش می‌جوشد و سر می‌رود نه به عشق فکر می‌کنند نه گذشته‌ها یادشان می‌آید، و یادشان نیست که روزی روزگاری گفته اند: «دوستت دارم.»

سال بلوا | عباس معروفی

تو انقدر برایم مهم بودی که دیگر چیزی برای شخص دیگری حتی خودم باقی نمی ماند.

آدم‌ها مسئول کمبودهای ما نیستند گریه کنید، درد بکشید، فریاد بزنید اما بلند شوید! و جلو بروید حفره‌های قدیمی را خالی باقی بگذارید و توقع نداشته باشید آدم‌ها جاهای خالی‌تان را پر کنند. جلو بروید و از باقی راه با تمام کمبودهایتان لذت ببرید جلو بروید و به ادامه زندگی بگویید: سلام!

کل منسجم / پونه مقیمی

چشمش به سایه خودش روی دیوار می افتد‌ حس میکند کوچک است، حتی سایه اش هم انگار غمگین است.

حفظ هر رابطه ای به جنگیدن نیاز دارد.

هر چیزی که خواست از آن بگریزد سرانجام به او رسید و زمان حال را با غبار گذشته‌اش پوشاند.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: زئوس
انگشت اتهام همه‌ی مردها، مثل عقربه‌ی قطب نما، که مدام روبه شمال است، همیشه رو به یک زن نشانه می‌رود، همیشه!

هزار خورشید تابان / خالد حسینی

• Like
مهم نیست یک رابطه چقدر طول می‌کشه مهم اینه که چه چیزهایی در مورد خودت و طرف مقابلت یادت میده.

• Like
عقب
بالا پایین