اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #311 چرا آدم نباید گاهی هم بینزاکت و پست باشد، آن هم در کشوری که به این آسانی و راحتی با آدم رفتار میکنند و این امر خیلی هم طبیعی تلقی میشود. جنایت و مکافات - داستایفسکی
چرا آدم نباید گاهی هم بینزاکت و پست باشد، آن هم در کشوری که به این آسانی و راحتی با آدم رفتار میکنند و این امر خیلی هم طبیعی تلقی میشود. جنایت و مکافات - داستایفسکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #312 شما خودتون رو مركز جهان فرض میكنيد، فكر میكنيد هر اتفاقى میافته به شما ربط داره، والا هدف جهان شما نيستيد! کرگدن - اوژن یونسکو
شما خودتون رو مركز جهان فرض میكنيد، فكر میكنيد هر اتفاقى میافته به شما ربط داره، والا هدف جهان شما نيستيد! کرگدن - اوژن یونسکو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #313 چیزی که باید درکش کنی اینه: بازی ادامه داره تا وقتی که واقعاً تموم بشه. حتی اگه یه مهره سرباز روی صفحه باشه، هنوز بازی تموم نشده. کتابخانه نیمهشب - مت هیگ
چیزی که باید درکش کنی اینه: بازی ادامه داره تا وقتی که واقعاً تموم بشه. حتی اگه یه مهره سرباز روی صفحه باشه، هنوز بازی تموم نشده. کتابخانه نیمهشب - مت هیگ
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #314 تمام بدبختی من از دوستان دروغین سرچشمه میگیرد. - فریدریش شیلر
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #315 پشت هر آدم موفق، کوهستانی سرد و تاریک از اهمیت ندادن به دیگران و نظراتشان است. - وین دایر
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #316 ما انسانها، حتی وقتی بدبختیم، باز هم رؤیا میبافیم؛ این یکی از رازهای زنده بودن ماست. ابله - داستایفسکی
ما انسانها، حتی وقتی بدبختیم، باز هم رؤیا میبافیم؛ این یکی از رازهای زنده بودن ماست. ابله - داستایفسکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #317 چندان آرزویی نداشت و خیالات و آرزوهایی را هم که تاکنون حفظ کرده بود، خستگی از میان میبرد. سقوط - آلبر کامو
چندان آرزویی نداشت و خیالات و آرزوهایی را هم که تاکنون حفظ کرده بود، خستگی از میان میبرد. سقوط - آلبر کامو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #318 آدمها زمانی که احساس میکنند تسخیرت کردهاند، دیگر تلاشی برای حفظت نمیکنند. - پائولو کوئیلو
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #319 من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین. - نامه سیمین بهبهانی به منصور اوجی
من گریستهام، آری مدتی است که با هر ضربه کوچکی، با هر بهانه اندکی به گریه میافتم. دوست من، دلم زخم دارد. همین. - نامه سیمین بهبهانی به منصور اوجی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. رمانخـور رمانخـور نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,007 پسندها پسندها 44,620 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,837 1/3/26 #320 در جواب ابلهان، آنقدر خاموش ماندم كه گفتند حرف حساب جواب ندارد. - محمود دولت آبادی