نه ببینید اصلا بحث این حرف ها نیست.مثلا وقتی بدونیم مادر یا خواهر طرف تو ورزشگاه رعایت میکنن.ولی واقعا این مدلی نبود..مردم باید باهوش باشن که اسیر این تفرقه نشنتو خانمارو دست کم گرفتی از اقایون هم صد بدترن یه فوش بدی صدتا برمیگردونن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نه ببینید اصلا بحث این حرف ها نیست.مثلا وقتی بدونیم مادر یا خواهر طرف تو ورزشگاه رعایت میکنن.ولی واقعا این مدلی نبود..مردم باید باهوش باشن که اسیر این تفرقه نشنتو خانمارو دست کم گرفتی از اقایون هم صد بدترن یه فوش بدی صدتا برمیگردونن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مثلا خود خوانواده من عاشق تراکدتور هستن ولی هیچ کلمه بدی از دهنشون در نیومد وقتی مجری گف پرسپولیس قراره برنده شه ولی تراکتور برنده شد پس جمع بستن تو اشتباهه تو میگی کل طرفداراش واین واقا اشتباهه تو. داری انگار به اونایی هم که باادبن هم داری بی احترامی میکنیبیادب تر از طرفدارای تراکتور ندیدم تالا .
خب اقای امین این مشکل فقط مال تراکتور هس نه کل کشور ایران دچارش شدن ما بخواییم بگیم فقط یه تیم به اون تیم ظلم میشه واقانه ببینید اصلا بحث این حرف ها نیست.مثلا وقتی بدونیم مادر یا خواهر طرف تو ورزشگاه رعایت میکنن.ولی واقعا این مدلی نبود..مردم باید باهوش باشن که اسیر این تفرقه نشن
دقیقا کل ورزشگاه ها...ولی تو تبریز نباید به کریم باقری که خودش ترک توهین بشهخب اقای امین این مشکل فقط مال تراکتور هس نه کل کشور ایران دچارش شدن ما بخواییم بگیم فقط یه تیم به اون تیم ظلم میشه واقا
یه چی بگم من اهل تبریزمدقیقا کل ورزشگاه ها...ولی تو تبریز نباید به کریم باقری که خودش ترک توهین بشه
مثلا خود خوانواده من عاشق تراکدتور هستن ولی هیچ کلمه بدی از دهنشون در نیومد وقتی مجری گف پرسپولیس قراره برنده شه ولی تراکتور برنده شد پس جمع بستن تو اشتباهه تو میگی کل طرفداراش واین واقا اشتباهه تو. داری انگار به اونایی هم که باادبن هم داری بی احترامی میکنی
نه بابا تعصبی منم کلا گفتم که وقتی میگی طرفداران تراکتور به ما هم میخوره مسیرشما داریم راجب بازی صحبت میکنیم خب
تو زمین بازی کسایی که فحش میدن و لیزر میندازن
وگرنه مامان باباهامون که بنده خداها نشستن خونه به کسی کاری ندارن .
کلا خواهر خیلی تعصب رو طرفدارای هیچ تیمی نداشته باشمنم پرسپولیسیم ولی میدونم اوضاع طرفدارای این تیم چه وضعیه تو دربی مثلا
اون دیگه شخصیت خودشونه چه طرف ما چه طرف شماما داریم راجب بازی صحبت میکنیم خب
تو زمین بازی کسایی که فحش میدن و لیزر میندازن
وگرنه مامان باباهامون که بنده خداها نشستن خونه به کسی کاری ندارن .
کلا خواهر خیلی تعصب رو طرفدارای هیچ تیمی نداشته باشمنم پرسپولیسیم ولی میدونم اوضاع طرفدارای این تیم چه وضعیه تو دربی مثلا
دقیقامتأسفانه بعضی افراد باعث خدشهدار شدن تصویر ترکها شدن.