محفل ادبی {دیالوگ‌‌های دلنشین}

با خودم فکر می‌کنم آن کسی‌که این آسمان را یک‌جا نگه می‌دارد، می‌تواند قلب من را هم یک‌جا نگه دارد؟
فکر می‌کنم کسی‌که این آسمان را تا این حد زیبا می‌کند، ممکن است برای زیباکردنِ زندگیِ من هم کاری کند؟

جنگجوی عشق
گلنن‌ دویل ملتن

اشتراک گذاری بیش از حد را متوقف کنین.. همه دوست شما نیستن. خصوصی نگهداشتن زندگی شخصی خودتون نوعی مراقبت از خود شماست.

زندگی ِخوب زندگی شاد هست.. البته قصد من اين نيست که بگم اگه شما خوب باشين حتما شاد میشین.. منظورم اين هست ک اگه شما شاد باشين قطعا خوب زندگی میکنین!

• دوجا ایستادن خیلی قشنگه
    رو پای خودت ، پای حرف خودت .👌🌱

عادت کرده‌ایم هر روز دوش بگیریم، اما یادمان می‌رود که ذهنمان هم به دوش نیاز دارد. گاهی با یک غزل حافظ می‌توان دوش ذهنی گرفت و خوابید.

یک شعر از فروغ، تکه‌ای از بیهقی، صفحه‌ای از مزامیر، عبارتی از گراهام گرین، جمله‌ای از شکسپیر، خطی از نیما... ولی غافلیم!

شبانه‌روز چقدر خبر و گزارش و مطلب آشغال می‌تپانیم توی کله‌مان؟! بعد هم با همان کله‌ی بادکرده به رختخواب می‌رویم و توقع داریم در خواب پدربزرگمان را ببینیم که یک گلابی پوست‌ کنده و با لبخند می‌گوید: بفرما!

📕 سمفونی مردگان

چرا می‌کوشیم آدم‌ها را تغییر دهیم؟
این درست نیست.
"آدم باید یا دیگران را همان‌طور که هستند بپذیرد، یا همان‌طور که هستند به حال خودشان بگذارد."
آدم نمی‌تواند آنها را عوض کند، فقط توازن‌شان را بر هم می‌زند. چون یک انسان از قطعه‌های واحدی درست نشده است که بتوان تکه‌ای را برداشت و به‌جایش چیزِ دیگری گذاشت. او یک کل است، و اگر آدم یک سویش را بکشد، سوی دیگرش، چه بخواهی چه نخواهی، کشیده می‌شود.
◆📔#نامه‌به‌فلیسه
◇📝#فرانتس_کافکا

• یه دیالوگی تو فیلم Ice Age هست که میگه:
    -امروز غمگین به نظر می‌رسی.
    +راستشو بخوای من همیشه غمگینم ولی امروز انرژی کافی برای پنهان کردنش رو نداشتم.
    و این mood ترین چیزیه که می‌تونه واسه بعضی روزا وجود داشته باشه :)

• گفت : شما هم دلتنگ می‌شدید؟
    گفتم : بله ، تا دل‌تان بخواهد دلتنگ می‌شدم ؛ اما نمی‌شد ، یعنی نباید نزدیکش می‌شدم .

• +Raha کردن سخت بود؟
    -نه به اندازه‌ی نگه داشتنِ چیزی که واقعی نبود؛

• یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه:
    « همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه! »

عقب
بالا پایین