م مانـدِگـار؛مانـدِگـار؛ عضو تأیید شده است. مدیر رسمی تالار رمان پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار گوینده حضور در فعالیت گروهی خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار برتر فصل مدیر رسمی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 442 پسندها پسندها 4,784 امتیازها امتیازها 258 سکه 3,172 3/6/26 #21 - هر باختی، مقدمهای واسه پیروزیه بعدا میفهمی که آدم از بردن، چیزی یاد نمیگیره... . دیالوگ فیلم> یک سال خوب
- هر باختی، مقدمهای واسه پیروزیه بعدا میفهمی که آدم از بردن، چیزی یاد نمیگیره... . دیالوگ فیلم> یک سال خوب
EMMAEMMA عضو تأیید شده است. مدیر تالار ویراستاری+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ویراستار نویسنده رسمی ادبیات خانم نمونه حضور در فعالیت گروهی مسئولیت پذیر پشتکار خوب بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی برتر سال مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,292 پسندها پسندها 9,198 امتیازها امتیازها 453 سکه 4,679 3/6/26 #22 - دلهایی که شکستهاند، هرگز دوباره همان دل نمیشوند.
EMMAEMMA عضو تأیید شده است. مدیر تالار ویراستاری+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ویراستار نویسنده رسمی ادبیات خانم نمونه حضور در فعالیت گروهی مسئولیت پذیر پشتکار خوب بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی برتر سال مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,292 پسندها پسندها 9,198 امتیازها امتیازها 453 سکه 4,679 3/6/26 #23 - او انسان نیست. من قلب خود را به او دادم، او قلبم را گرفت اما تا سرحد مرگ فشرد و بعد دوباره به طرف من پرتش کرد.
- او انسان نیست. من قلب خود را به او دادم، او قلبم را گرفت اما تا سرحد مرگ فشرد و بعد دوباره به طرف من پرتش کرد.
Tufan .خانم بیاعصاب. کاربر VIP منتقد ناظر همراه ژورنالیست ویراستار مشاور vip نوشتهها نوشتهها 1,395 پسندها پسندها 13,699 امتیازها امتیازها 598 سکه 2,063 3/6/26 #24 - مردم میگن از کلمات بزرگ توی صحبت هام استفاده میکنم، ولی مگه وقتی ایده ها بزرگ باشن نباید از کلمات بزرگ استفاده کنیم؟
- مردم میگن از کلمات بزرگ توی صحبت هام استفاده میکنم، ولی مگه وقتی ایده ها بزرگ باشن نباید از کلمات بزرگ استفاده کنیم؟
EMMAEMMA عضو تأیید شده است. مدیر تالار ویراستاری+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ویراستار نویسنده رسمی ادبیات خانم نمونه حضور در فعالیت گروهی مسئولیت پذیر پشتکار خوب بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی برتر سال مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,292 پسندها پسندها 9,198 امتیازها امتیازها 453 سکه 4,679 3/6/26 #25 - میخواهم حداقل یک نفر باشد که من با او از همهچیز همانطور حرف بزنم که با خودم حرف میزنم.
EMMAEMMA عضو تأیید شده است. مدیر تالار ویراستاری+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ویراستار نویسنده رسمی ادبیات خانم نمونه حضور در فعالیت گروهی مسئولیت پذیر پشتکار خوب بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی برتر سال مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,292 پسندها پسندها 9,198 امتیازها امتیازها 453 سکه 4,679 3/7/26 #26 - آنهایی که ریشه ندارند، تا محبت میبینند میروند. وگرنه کدام درخت را دیدهای که باغبانش را ترک کند.
- آنهایی که ریشه ندارند، تا محبت میبینند میروند. وگرنه کدام درخت را دیدهای که باغبانش را ترک کند.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,466 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #27 یه دیالوگ توی سریال فرندز هست که ریچل میگه: متاسفم، نمیتونم ببخشمت اخه تو تنها کسی بودی که باور داشتم هیچوقت به من آسیب نمیزنه ...!
یه دیالوگ توی سریال فرندز هست که ریچل میگه: متاسفم، نمیتونم ببخشمت اخه تو تنها کسی بودی که باور داشتم هیچوقت به من آسیب نمیزنه ...!
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,466 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #28 یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: « همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه! »
یه دیالوگ صابر ابر داره که میگه: « همه چیز خوب پیش میره تا وقتی همه چیز مخفیه، همه چیز شوخیه تا وقتی درد نکشی، همه چیز دروغه تا وقتی حقیقت تاریكه! »
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,466 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #29 یه دیالوگی که به نظرم خیلی قشنگ میگفت: بعضی اتفاقا دلت رو میشکنن، اما چشمات رو باز میکنن! اینارو برد حساب کن.
یه دیالوگی که به نظرم خیلی قشنگ میگفت: بعضی اتفاقا دلت رو میشکنن، اما چشمات رو باز میکنن! اینارو برد حساب کن.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,466 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #30 یه دیالوگی تو سریال وست ورلد هست که میگه: «هیچوقت به هیچکس اعتماد نکن، ما انسانیم، بالاخره یجا ناامیدت میکنیم»؛
یه دیالوگی تو سریال وست ورلد هست که میگه: «هیچوقت به هیچکس اعتماد نکن، ما انسانیم، بالاخره یجا ناامیدت میکنیم»؛