F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #41 یه دیالوگی بود: «وقتی تو سکوت تلاش میکنی، کسی نمیدونه به چی حمله کنه.»
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #42 انیمیشن 'زوتوپیا' یه دیالوگ محشری داره که میگه: «هیچوقت نذار بفهمن که تونستن حالتو بگیرن.»
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #43 خورشید به ماه گفت : جایمان را عوض کنیم ؟ ماه گفت : آیا میتوانی طاقت بیاری برای کسانی که شب ها گریه میکنند ؟ خورشید گفت : آیا میتوانی افکار کسانی را تحمل کنی که برای گریه کردن منتظر شب میمانند ؟
خورشید به ماه گفت : جایمان را عوض کنیم ؟ ماه گفت : آیا میتوانی طاقت بیاری برای کسانی که شب ها گریه میکنند ؟ خورشید گفت : آیا میتوانی افکار کسانی را تحمل کنی که برای گریه کردن منتظر شب میمانند ؟
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #44 آدم جوهرشو صرفِ یه کاغذ پاره نمیکنه.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #45 قهوهاش را تمام کرد و گفت: 'چطور انقدر خوب دیگران را دلداری میدهی؟' خندیدم و گفتم حرفایی را میزنم که دوست داشتم دیگران به من بگویند.
قهوهاش را تمام کرد و گفت: 'چطور انقدر خوب دیگران را دلداری میدهی؟' خندیدم و گفتم حرفایی را میزنم که دوست داشتم دیگران به من بگویند.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #46 گفتم بلخره یه جا یروز دیالوگت یادت میره!)
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #47 شازده کوچولو پرسید:《گاو چه شکلیه؟》 روباه گفت:《وسط چت کردن یهو میره》
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #48 شازده کوچولو : ادمای تنها کجا میرن؟ روباه : تو خودشون! :-(
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #49 چقدࢪ این دیالوگ موده : هیچکس بآبت ِ رفتاری کِ بآ من کرد عذࢪخواهے نکرد ، فقط من را بخآطر واکنشم سرزنش کردند :)❤️🩹
چقدࢪ این دیالوگ موده : هیچکس بآبت ِ رفتاری کِ بآ من کرد عذࢪخواهے نکرد ، فقط من را بخآطر واکنشم سرزنش کردند :)❤️🩹
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/7/26 #50 هری پاتر یه دیالوگ داشت که میگفت: همهی ما در درونمان روشنی و تاریکی داریم آنچه مهم است، این است که کدام را انتخاب میکنیم.
هری پاتر یه دیالوگ داشت که میگفت: همهی ما در درونمان روشنی و تاریکی داریم آنچه مهم است، این است که کدام را انتخاب میکنیم.