:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,138 پسندها پسندها 21,052 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,987 3/5/26 #11 تنها یک راه برای خوشبختی وجود دارد و آن این است که دیگر نگران چیز هایی که فراتر از اراده ماست نباشیم. “اپیکتتوس
تنها یک راه برای خوشبختی وجود دارد و آن این است که دیگر نگران چیز هایی که فراتر از اراده ماست نباشیم. “اپیکتتوس
EMMAEMMA عضو تأیید شده است. مدیر تالار ویراستاری+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ویراستار نویسنده رسمی ادبیات خانم نمونه حضور در فعالیت گروهی مسئولیت پذیر پشتکار خوب بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی برتر سال مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,292 پسندها پسندها 9,202 امتیازها امتیازها 453 سکه 4,679 3/5/26 #12 - آیا این زندگی به زحمت زنده ماندنش میارزد؟
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,187 پسندها پسندها 19,467 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,638 3/5/26 #13 میگویند دنیا متعلق به کسانیست که زود از خواب برمیخیزند. دروغ است!! دنیا متعلق به کسانیست که از بیدار شدن خود خشنودند… مونیکا_ویتی
میگویند دنیا متعلق به کسانیست که زود از خواب برمیخیزند. دروغ است!! دنیا متعلق به کسانیست که از بیدار شدن خود خشنودند… مونیکا_ویتی
EMMAEMMA عضو تأیید شده است. مدیر تالار ویراستاری+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ویراستار نویسنده رسمی ادبیات خانم نمونه حضور در فعالیت گروهی مسئولیت پذیر پشتکار خوب بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی برتر سال مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,292 پسندها پسندها 9,202 امتیازها امتیازها 453 سکه 4,679 3/5/26 #14 - دنیا پر است از آدمهای بسیار زیبا، که هر روز لباسی نو بر تن میکنند؛ ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد! آخرین ویرایش: 3/5/26
- دنیا پر است از آدمهای بسیار زیبا، که هر روز لباسی نو بر تن میکنند؛ ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد!
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 3/5/26 #15 گفتم : از حرفام نرنجیدی...؟ گفت : نه! گفتم : ولی هر کی بود یه چیزی بهم میگفت.! گفت : مادرم انسولین میزنه، اولا خیلی دردش میگرفت، بعدش کمتر شد حالا هر وقت سوزنو تو پوستش فرو میکنه، فقط میخنده. الان منم اونطوری ام...!
گفتم : از حرفام نرنجیدی...؟ گفت : نه! گفتم : ولی هر کی بود یه چیزی بهم میگفت.! گفت : مادرم انسولین میزنه، اولا خیلی دردش میگرفت، بعدش کمتر شد حالا هر وقت سوزنو تو پوستش فرو میکنه، فقط میخنده. الان منم اونطوری ام...!
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 3/5/26 #16 + من چرا تو زندگیم هیچی نشدم ؟ - زندگی من شدی ...
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 3/5/26 #17 - داره بارون میاد + میخواى برسونمت؟ - ماشین دارى؟ + نه - چتر داری؟ + نه - پس چی داری؟ + دوسِت دارم...
- داره بارون میاد + میخواى برسونمت؟ - ماشین دارى؟ + نه - چتر داری؟ + نه - پس چی داری؟ + دوسِت دارم...
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 3/5/26 #18 + اون مورچه رو میبینی! رو اون تیکه سنگ سیاه کف سالن!؟ - آره...! چقد کوچولو و ریزه! + پس چطور دوست داشتنمو؛اونم به این بزرگی و وضوح، نمیتونی ببینی؟
+ اون مورچه رو میبینی! رو اون تیکه سنگ سیاه کف سالن!؟ - آره...! چقد کوچولو و ریزه! + پس چطور دوست داشتنمو؛اونم به این بزرگی و وضوح، نمیتونی ببینی؟
EMMAEMMA عضو تأیید شده است. مدیر تالار ویراستاری+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ویراستار نویسنده رسمی ادبیات خانم نمونه حضور در فعالیت گروهی مسئولیت پذیر پشتکار خوب بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی برتر سال مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,292 پسندها پسندها 9,202 امتیازها امتیازها 453 سکه 4,679 3/6/26 #19 - اعتماد از دست رفته برگشت ناپذیر است؛ ترکها حتی اگر مرمت شوند، محو نمیشوند.
EMMAEMMA عضو تأیید شده است. مدیر تالار ویراستاری+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ویراستار نویسنده رسمی ادبیات خانم نمونه حضور در فعالیت گروهی مسئولیت پذیر پشتکار خوب بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی برتر سال مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 1,292 پسندها پسندها 9,202 امتیازها امتیازها 453 سکه 4,679 3/6/26 #20 - دو چیز خریدنی نیست؛ دلِ بزرگ و ذاتِ خوب.