:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,181 پسندها پسندها 21,201 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,038 3/7/26 #151 من فکر می کنم غمگین ترین افراد همیشه بیشترین تلاش خود را انجام می دهند تا مردم را خوشحال کنند ، زیرا آنها می دانند که واقعاً بی فایده است و چه کسی دوست ندارد چنین احساسی داشته باشد.
من فکر می کنم غمگین ترین افراد همیشه بیشترین تلاش خود را انجام می دهند تا مردم را خوشحال کنند ، زیرا آنها می دانند که واقعاً بی فایده است و چه کسی دوست ندارد چنین احساسی داشته باشد.
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,181 پسندها پسندها 21,201 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,038 3/7/26 #152 تا موقعی که از جاتون پا نشین رسیدن به موقعیت افرادی که موفق هستن براتون یه رویاست. اما وقتی پاتون به صحنه باز میشه یه دفعه میفهمین چقدر احمق بودین. اون موقع هست که کسب موفقیت به نظرتون ساده میاد چون دیگه رفته توی گوشت و خونتون.
تا موقعی که از جاتون پا نشین رسیدن به موقعیت افرادی که موفق هستن براتون یه رویاست. اما وقتی پاتون به صحنه باز میشه یه دفعه میفهمین چقدر احمق بودین. اون موقع هست که کسب موفقیت به نظرتون ساده میاد چون دیگه رفته توی گوشت و خونتون.
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,181 پسندها پسندها 21,201 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,038 3/7/26 #153 مهم نیست دیگران به تو چه می گویند . واژه ها و ایده ها می توانند دنیا را تغییر دهند.
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,181 پسندها پسندها 21,201 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,038 3/7/26 #154 من یک آدم پر تحمل هستم بجز زمانیکه صحبت از کینه به دل گرفتن میشود.
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,181 پسندها پسندها 21,201 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,038 3/7/26 #155 رفیق کسیه که به چرت و پرت هات کاملا گوش میده و بهت میگه که اینا چرت و پرته و دوباره به چرت و پرت هات گوش میده!
رفیق کسیه که به چرت و پرت هات کاملا گوش میده و بهت میگه که اینا چرت و پرته و دوباره به چرت و پرت هات گوش میده!
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,181 پسندها پسندها 21,201 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,038 3/7/26 #156 زمان بهترین معلم است اما متاسفانه او تمامِ شاگردانش را خواهد کشت!
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,192 پسندها پسندها 19,476 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,653 3/8/26 #157 گفتم بلاخره یه جا یروز دیالوگت یادت میره!)
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,192 پسندها پسندها 19,476 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,653 3/8/26 #158 آدما نمیتونن طمع خودشونو کنترل کنن. تنها چیزی که از طمع بزگتره خود طمعه #دیالوگ سریال «وینچنزو»
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,192 پسندها پسندها 19,476 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,653 3/8/26 #159 خاطرات خیلی عجیب هستند، گاهی اوقات میخندیم به روزهایی که گریه میکردیم، و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم.
خاطرات خیلی عجیب هستند، گاهی اوقات میخندیم به روزهایی که گریه میکردیم، و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که میخندیدیم.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,192 پسندها پسندها 19,476 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,653 3/8/26 #160 گَهی شاد و غزل خوانم ، گَهی از درد بیتابم چه غوغایست در این عالم که من حیران حیرانم .