جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #441 تو عزیز دل هزاران نفر میشوی اما عزیز دلِ عزیزت نیستی. و این غم انگیز است. عباس_معروفی
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #442 خاطراتی که آدمهایش رفته اند،دردناکند ولی خاطراتی که آدمهایش حضوردارند اما شبیه گذشته نیستند به مراتب دردناکترند. کتاب صد سال تنهایی از گابریل_گارسیا
خاطراتی که آدمهایش رفته اند،دردناکند ولی خاطراتی که آدمهایش حضوردارند اما شبیه گذشته نیستند به مراتب دردناکترند. کتاب صد سال تنهایی از گابریل_گارسیا
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #443 پرسیدند: آیا او را تا حد مرگ دوست داری؟ -گفتم: بالا قبرم از او سخن بگویید و ببینید چطور مرا زنده میکند. محمود_درویش
پرسیدند: آیا او را تا حد مرگ دوست داری؟ -گفتم: بالا قبرم از او سخن بگویید و ببینید چطور مرا زنده میکند. محمود_درویش
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #444 از نامههای نیما_یوشیج به همسرش میپرسی با کسالت و بیخوابی شب چطور به سر میبرم؟ مثل شمع: همین که صبح میرسد خاموش میشوم و با وجود این، استعداد روشن شدن دوباره در من مهیا است.🖤🎀
از نامههای نیما_یوشیج به همسرش میپرسی با کسالت و بیخوابی شب چطور به سر میبرم؟ مثل شمع: همین که صبح میرسد خاموش میشوم و با وجود این، استعداد روشن شدن دوباره در من مهیا است.🖤🎀
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #445 تو خوابِ روز های روشن خود را ببین ای دوست؛ شبت خوش!گر چه امشب نیز من تا صبح بیدارم فاضلنظری.
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #446 در دشتِ توهّم، جهتی نیست معیّن ما را چه ضرور است بدانیم، کجاییم! بیدل_دهلوی
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #447 گفت: اَشـكهـا چيستند؟ گفتم: اشكهـا، تنفسِ روحانــد هَـرگـاه دِلتَنگى افـزون شود آدَمى با چِشمهايـش نفس مىكِشَد!
گفت: اَشـكهـا چيستند؟ گفتم: اشكهـا، تنفسِ روحانــد هَـرگـاه دِلتَنگى افـزون شود آدَمى با چِشمهايـش نفس مىكِشَد!
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #448 احمدشاملو میگفت: عجب دنیاییست ! در کلّه پزی ها هم زبان از مغز گرانتر است درست مثل جامعه ! که چرب زبانها از عاقلان ارزشمندترند!
احمدشاملو میگفت: عجب دنیاییست ! در کلّه پزی ها هم زبان از مغز گرانتر است درست مثل جامعه ! که چرب زبانها از عاقلان ارزشمندترند!
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #449 حالا فهمیده ام که اشتباهم کجا بوده، بله یک جای کار میلنگید. همه چیز واضح بود، نقشه من مثل روز روشن بود: خشنم، مغرورم و هیچ نیازی به تسلی خاطر احدی ندارم و در سکوت رنج میکشم. -فيودور داستایفسکی | نازنین
حالا فهمیده ام که اشتباهم کجا بوده، بله یک جای کار میلنگید. همه چیز واضح بود، نقشه من مثل روز روشن بود: خشنم، مغرورم و هیچ نیازی به تسلی خاطر احدی ندارم و در سکوت رنج میکشم. -فيودور داستایفسکی | نازنین
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,092 پسندها پسندها 27,575 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 3/31/26 #450 برای کشف ذهنیات مردم به خودت زحمت نده، بهترین کسانت را از دست میدهی! ذهن مردم با ظاهرشان خیلی فرق دارد .🌂🎩 احمدمحمود
برای کشف ذهنیات مردم به خودت زحمت نده، بهترین کسانت را از دست میدهی! ذهن مردم با ظاهرشان خیلی فرق دارد .🌂🎩 احمدمحمود