متاسفانه بن بستهدر خروجی قلعه کدوم وره؟ اینجا فقط کافیه بیای رد شی شیشصد تا مدال و مقام و درجه میچسبونن بت
متاسفانه بن بستهدر خروجی قلعه کدوم وره؟ اینجا فقط کافیه بیای رد شی شیشصد تا مدال و مقام و درجه میچسبونن بت
بنده توپخانه دار قلعه هستم دیوارو میترکونم میرم بیرونمتاسفانه بن بسته
بنده توپخانه دار قلعه هستم دیوارو میترکونم میرم بیرون
چه جاذاب به تعداد هر توپی که به دیوار قلعه بخوره باید خسارتش بدیبدون مهر سلطنتی نمیتونی از توپخونه حتی توپ والیبال برداریبنده توپخانه دار قلعه هستم دیوارو میترکونم میرم بیرون

به جای خسارت میتونم تورم وردارم مثل راپنزل از این قلعه نفرین شده وردارم ببرمچه جاذاب به تعداد هر توپی که به دیوار قلعه بخوره باید خسارتش بدی
واای🤣🤣🤣به جای خسارت میتونم تورم وردارم مثل راپنزل از این قلعه نفرین شده وردارم ببرم
مهر؟ فکر کردی تو این قلعه ای که همه در ثانیه مقام و درجه میگیرن یه مهر یهو تو دست من نمیتونه ظاهر بشه؟بدون مهر سلطنتی نمیتونی از توپخونه حتی توپ والیبال برداری![]()
گیسو لازمی که نداری برو پلن بعدیبه جای خسارت میتونم تورم وردارم مثل راپنزل از این قلعه نفرین شده وردارم ببرم

من راپنزل نیستم تو راپنزلیگیسو لازمی که نداری برو پلن بعدی![]()
محض اطلاعت هنوز فرمانروا مشخص نشده تا براش مهر بزننمهر؟ فکر کردی تو این قلعه ای که همه در ثانیه مقام و درجه میگیرن یه مهر یهو تو دست من نمیتونه ظاهر بشه؟