ایران! سرزمینِ زخمی‌ام. | اثر نقره

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع NOGHRE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

NOGHRE

نویسنده نوقلـم
نویسنده نوقلـم
910
پسندها
پسندها
4,914
امتیازها
امتیازها
288
سکه
2,311

img_e26a5769_1776402673.png

نام اثر: ایران! سرزمین زخمی‌ام.
سرشناسه: نقره
ژانر: حماسی _ تراژیک
سال نشر: هزار و چهار صد و چهار _۱۴۰۴
منتشر شده در : انجمن کافه نویسندگان _ تالار ادبیات بخشِ تایپ دلنوشته
•••
دیباچه:
در ژرفای تاریخ، سرزمین‌هایی با شکوه و عظمتی که دارند و برخی دیگر با زخم‌هایی که بر پیکرشان مانده است، شناخته می‌شوند.
ایران، برای من روایت هر دو است.
شکوهی که در میان درد قد کشیده و وقاری که از دل رنج عبور کرده است.
این‌بار قلبم برای ایرانم، سرزمین زخمی‌ام
می‌نویسد.

آخرین ویرایش:
•○°●‌| به نام خالق واژگان ‌|●°○•°

a37469_IMG_20241225_114901_902.jpg

نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!
‌‌‌
پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.
‌‌

پس از گذشت حداقل ۱۵ پست از دل‌نوشته، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد دل‌نوشته بدهید. توجه داشته باشید که دل‌نوشته‌های تگ‌دار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید.

پس از نقد پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید.

شما می‌توانید پس از درخواست تگ درخواست جلد بدهید

همچنین پس از ارسال 20 پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود..

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود..

○● قلمتان سبز و ماندگار●○
«مدیریت تالار ادبیات»

گاهی پیش از آن‌که واژه‌ای نوشته شود، اندوهی عمیق در دل شکل می‌گیرد.
اندوهی که از جنس خاطره نیست، از جنس خاک است. خاکی که قرن‌ها رنج دیده، زخم خورده اما هنوز نفس می‌کشد.
خاکی که تاریخش با درد نوشته شده و نامش با صبوری معنا گرفته است. سرزمینی که بارها تیغ بر پیکرش نشست، بارها سایه‌ی طمع بر آسمانش افتاد اما هرگز قامتش را به زمین نسپرد.
ایران… سرزمینِ من!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وطن که در دل من تنها یک واژه نیست. روایتی‌ست از شکوهِ زخم، از غروری که در میان اندوه ایستاده است. سرزمینی که گاه مظلوم‌ترین قصه‌ی تاریخ می‌شود و گاه شجاع‌ترین آن... .
چه بسیار زمان‌ها که دست‌های بیگانه بر گل‌برگ‌هایش سایه انداختند و چه بسیار طوفان‌ها که خواستند ریشه‌هایش را از زمین جدا کنند... .
اما ایران همیشه چیزی فراتر از یک خاک بوده است.

در عمق جانش صبری نهفته است که قرن‌ها را تاب آورده و شجاعتی که در سخت‌ترین روزها نیز خاموش نشده است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ایران، سرزمین زخمی من…
زخم‌هایت کم نیستند. تاریخ تنت پر از رد تیغ و آتش است اما در میان همین زخم‌ها، وقاری جریان دارد که هیچ هجوم و هیچ تاراجی نتوانسته آن را بشکند.
قرن‌هاست که بادهای بی‌رحم بر آسمانت وزیده‌اند و سایه‌ی طمع بر خاکت افتاده است اما تو، با قامتی که از صبر کوه‌ها و شجاعت آفتاب شکل گرفته، هنوز ایستاده‌ای. گویی در رگ‌های این خاک چیزی فراتر از تاریخ جریان دارد؛ روحی که شکست را نمی‌شناسد.

آخرین ویرایش:
تو بارها زخمی شدی، اما هرگز تسلیم نشدی.
بارها اندوه بر چهره‌ات نشست، اما غرورت هرگز فرو نریخت و همین است که دوست داشتنت را به عشقی عمیق و دردناک تبدیل می‌کند. عشقی که در آن، افتخار و اندوه در کنار هم نفس می‌کشند.
ایران…
تو برای من تنها یک سرزمین نیستی؛ تو قصه‌ای هستی که با رنج نوشته شده اما با شجاعت ادامه پیدا کرده است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هر بار که به قامتت می‌نگرم، حیران می‌مانم از این ایستادگی آرام و از این صبرِ بی‌ادعا که قرن‌هاست در رگ‌هایت جاریست.
تو خسته‌ای اما هنوز بر خاکت لاله می‌روید؛ هنوز در صدای باد، آواز امید شنیده می‌شود.
شب‌های بسیاری بر تو گذشته که ستاره‌ای در آسمانت نمانده اما همان شب‌ها، صدای نفس‌هایت را از دل سکوت می‌شنوم، نفس‌هایی که از جنس ماندن هستند و این ماندن، بزرگ‌ترین معجزه‌ی توست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سرزمینم! هر بار که نامت را زیر لب زمزمه می‌کنم، حس می‌کنم نیرویی عمیق در جانم بیدار می‌شود. همانند ریشه‌ای که در تاریکی خاک، بی‌صدا راه خود را پیدا می‌کند تا روزی به نور برسد.
تو سرزمین زخم‌هایی هستی که هر کدامشان داستانی بلند از ایستادن دارند؛ زخم‌هایی که به جای خاموشی به چراغ بدل شده‌اند و راه را برای فردا روشن می‌کنند.
در کوچه‌های تو هنوز ردّ قدم کسانی مانده که با دست‌های خالی اما با دل‌های بزرگ، رویای صبح را حمل می‌کردند.
کسانی که می‌دانستند حتی اگر شب طولانی باشد، طلوع، راه خود را پیدا می‌کند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ای سرزمین صبور...
در نگاهت قدرتی هست که شکست را باور نمی‌کند.
انگار در ژرفای خاکت عهدی قدیمی بسته شده است که هیچ زمستانی نتواند ریشه‌هایت را از یاد بهار جدا کند و من به تو نگاه می‌کنم. به قامتت که زیر بار سال‌ها درد خم نشده؛ به سکوتت که پر از روایت‌های ناگفته است و به قلبت که هنوز با همه‌ی خستگی‌، پیوسته به صبح روشن فردا ایمان دارد.

آخرین ویرایش:
چه بسیار دل‌هایی که در سایه‌ی نامت قد کشیده‌اند. دل‌هایی که از تو آموخته‌اند، چگونه می‌توان در میان طوفان ایستاد و چگونه می‌توان با دست‌هایی خالی اما با ایمانی سرشار، چراغی کوچک را در دل تاریکی روشن نگه داشت.
تو قصه‌ی رودهایی هستی که راه خود را از دل سنگ‌ها باز کرده‌اند. قصه‌ی درخت‌هایی که زیر برف خم شده‌اند اما هر بهار، دوباره سبزتر از پیش برگ گشوده‌اند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین