اخبار اخبار سیاسی روزهای اخیر (خبر فوری)

♦️هذیان‌گویی ترامپ جنایتکار: گزینه مورد علاقه من تصاحب نفت ایران است

🔹فکر نمی‌کنم ایرانی‌ها هیچ دفاعی داشته باشند و ما می‌توانیم به‌راحتی جزیره خارک را تصرف کنیم.
🔹گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان آمریکا و ایران از طریق واسطه‌های پاکستانی، به‌خوبی در حال پیشرفت است.

♦️ائتلاف ۱۴ فوریه بحرین: سرنوشت صدها زندانی در بحرین در خطر جدی است و ممکن است شبیه سرنوشت شهید موسوی شود. مردم بحرین در معرض یک جنگ نسل‌کشی قرار دارند.

🔹آل خلیفه اتهام‌زنی به مخالفان را کنار بگذارد، دلایل واقعی این جنگ را بپذیرد و فوراً از کارزار گسترده بازداشت‌ها دست بکشد.

♦️وزارت دفاع عربستان از شلیک پنج موشک بالستیک به سمت پایگاه آمریکا در شرق این کشور خبر داد / صداوسیما

♦️رسانه‌های اسرائیلی: اگر آمریکا عملیات زمینی در ایران انجام دهد، باید به تنهایی عمل کند و نیروهای اسرائیلی در این عملیات مشارکت نخواهند داشت

♦️گرگ کاسار، نماینده دموکرات کنگره آمریکا: ترامپ می‌گوید ۲۰۰ میلیارد دلار هزینه‌ کمی برای جنگ او با ایران است. گفتنش برای او خیلی آسان است. چون خودش هرگز هزینه‌اش را نمی‌پردازد

🔹این خدمات درمانیِ او نیست که قطع می‌شود.
این بچه‌های او نیستند که گرسنه می‌مانند.
این بودجه‌ او نیست که تحت فشار قرار می‌گیرد.

♦️حساب مشهور کارآفرین و فعال رسانه‌ای Kim Dotcom؛ اگه من ولیعهد عربستان سعودی بودم کشوری که بزرگ‌ترین صادرکننده نفت در دنیاست و توافق پترو دلارِش هم منفعت زیادی برای آمریکاست، اصلاً ساده از کنار این نمی‌گذشتم که جلوی چشم تمام دنیا من رو باسن بوس صدا بزنن

♦️واشنگتن پست: ایران ۵۰ هزار مین دریایی دارد، اگر ایران واقعاً آنها را به تنگه هرمز پرتاب کند، کار بسیار طولانی و دشواری برای پاکسازی آنها خواهیم داشت

♦️بی‌اطلاعی ترامپ از عوارض گرفتن ایران در تنگه هرمز

🔹خبرنگار: نظر شما در مورد دریافت عوارض از تنگه هرمز توسط ایران چیست؟
🔹ترامپ: باید بفهمم که آیا این موضوع صحت دارد یا خیر. آنها هر کاری که لازم باشد انجام خواهند داد. ما می‌توانیم آنقدر سریع آن را ببندیم که سرتان گیج برود.

♦️ ترامپ: همه کشورهای خلیج فارس درحال مقابله با ایران هستند

🔹خبرنگار: آیا می‌خواهید کشورهای خلیج فارس که مورد حمله ایران قرار گرفته‌اند، شروع به مقابله به مثل کنند؟
🔹ترامپ: آنها در حال مقابله به مثل هستند. عربستان سعودی به شدت در حال مقابله است. قطر در حال مقابله است. امارات متحده عربی در حال مقابله است، کویت در حال مقابله است. بحرین در حال مقابله است. همه آنها در حال مقابله به مثل هستند

عقب
بالا پایین