اخبار اخبار سیاسی روزهای اخیر (خبر فوری)

♦️پیام تسلیت عراقچی به مناسبت شهادت سردار تنگسیری

🔹شهادت پرافتخار دریابان پاسدار، شهید علیرضا تنگسیری، فرمانده مجاهد و خستگی‌ناپذیر جبهه‌های عزت و اقتدار، ثمره سال‌ها مجاهدت مخلصانه در صیانت از امنیت و استقلال میهن اسلامی است.
🔹سردار تنگسیری که از تبار دلیران تنگستان بود، با درایتی کم‌نظیر، اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در آب‌های نیلگون خلیج فارس به‌گونه‌ای ارتقا داد که در بزنگاه‌های خطیر، سدی سترگ در برابر متجاوزان باشد؛ سرانجام پس از مجاهدت‌های مستمر در عرصه‌های دفاعی، در مسیر جهاد فی‌سبیل‌الله به قافله نورانی شهدا پیوست.
🔹بی‌تردید، راه این مجاهدان فی‌سبیل‌الله با صلابت ادامه خواهد یافت و خون پاک ایشان، ضامن تداوم عزت و استقلال این سرزمین خواهد بود.
🔹اینجانب، ضمن عرض تبریک و تسلیت این ضایعه به محضر مقام معظم رهبری، خانواده معزز آن شهید بزرگوار، همرزمان ایشان و ملت شریف ایران، از درگاه خداوند متعال، علو درجات و محشور شدن با اولیای الهی را برای آن شهید عزیز مسئلت می‌کنم.

♦️واکنش قالیباف به جلوگیری رژیم صهیونیستی از برگزاری مراسم یکشنبه نخل در بیت المقدس: این مراسم روز گذشته با حضور هموطنان مسیحی ما در سه شهر ایران برگزار شد

♦️#چندخبرکوتاه

🔹آغاز عملیات «گردان‌های کرّار شام» با حمله موشکی به مقر اشغالگران آمریکایی در سوریه

🔹اینفانتینو: ایران در جام جهانی خواهد بود؛ هیچ پلن دیگری هم وجود ندارد

🔹تعداد شهدای جنگ رمضان در همدان به ۸۱ نفر رسید

🔹۷۴ مدرسه در خوزستان به علت حملات دشمن متجاوز دچار آسیب شده‌اند

♦️آتش‌سوزی در دو ایستگاه پمپاژ خط لوله نفت امارات

یک رسانه ترکیه ای مدعی شد:
🔹تصاویر ماهواره‌ای نشان‌دهنده آتش‌سوزی در دو ایستگاه پمپاژ در خط لوله نفت حبشان- فجیره است که نفت خام را از ابوظبی به بندر فجیره منتقل می‌کند و از تنگه هرمز عبور نمی‌کند.

♦️مجله آتلانتیک: ایران ائتلاف ترامپ را در هم شکسته است/ جنگ با ایران، تورم ناشی از آن، و سایه سنگین اعزام نیرو به منطقه، باعث شده تا پرشورترین حامیان ترامپ علیه او بشورند

♦️جیم هایمز، نماینده کنگره آمریکا: ترامپ پس از اینکه متوجه شد آمریکا به دلیل جنگ در آستانه یک فاجعه مالی است، آشکارا دروغ میگوید و وجود مذاکرات دیپلماتیک با ایران را جعل می‌کند

خبر فوری:
♦️نخستین زنی که مسافر ماه است

🔹کریستینا کخ، فضانورد ماموریت «آرتمیس ۲» که قرار است فضانوردان ناسا را پس از بیش از نیم قرن به نزدیکی کره ماه ببرد، آماده است تا اولین زنی باشد که به این قمر زمین پرواز می‌کند.

♦️وزارت علوم: تخریب ۱۵۴ بخش علمی در ۲۱ دانشگاه بر اثر حمله دشمن

خبر فوری:
♦️سرهنگ بازنشسته آمریکایی: می‌گویند ایرانی‌ها تسلیم ترامپ خواهند شد، باید بگویم این حرف‌ها چرند است

♦️التماس رئیس جمهور مصر از ترامپ: خواهش میکنم، خواهش میکنم، خواهش میکنم جنگ را متوقف کن/ هیچکس جز تو نمی‌تواند این کار را کند

• خبرگزاری بلومبرگ: پس از یک ماه جنگ، تسلط ایران بر هرمز محکم‌تر از همیشه است

• ترکیه: یک موشک بالستیک را رهگیری کردیم

عقب
بالا پایین