اخبار اخبار سیاسی روزهای اخیر (خبر فوری)

♦️پاکستان خطاب به اسرائیل: کتک تان می زنیم

🔹حساب «مجمع استراتژیک پاکستان» وابسته به دولت این کشور در شبکه ایکس نوشت: اسرائیل باید به خاطر داشته باشد، پاکستان قطر نیست، اگر آسیبی به دیپلمات‌های ما در هر کجای دنیا برسد، آنها را به شدت کتک خواهیم زد.
🔹طی ساعات گذشته اخباری مبنی بر تلاش اسرائیل برای ترور سفیر پاکستان در تهران منتشر شده است.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Darcy
♦️واکنش تانکرترکرز به ادعای ترامپ: عبور نفت‌کش پاکستانی موضوع جدید نیست

🔹رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته مدعی شده بود ایران یک هدیه به آمریکا داده است.
🔹ترامپ امروز گفت هدیه‌ای که درباره‌اش صحبت کردم، عبور ۱۰ نفتکش حامل نفت از تنگه هرمز بود که پرچم پاکستان را برافراشته بودند.

• Like
♦️نامه ایران به سازمان ملل درباره گمانه زنی‌ها پیرامون برنامه ترور قالیباف و عراقچی

🔹«امیر سعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در نامه ای به سازمان ملل درباره برخی گمانه‌زنی‌های رسانه ای پیرامون برنامه ترور قالیباف و عراقچی گفت: چنین تهدیداتی که از ذهنیت‌های مجرمانه‌ای نشات می‌گیرد که آشکارا «قواعد درگیری» را «احمقانه» خوانده‌اند، عمیقاً نگران‌کننده است.
🔹توجه فوری جناب‌عالی و اعضای شورای امنیت را به گزارش‌های منتشره در رسانه‌ها جلب می‌نمایم. این گزارش‌ها حاکی از آن است که ایالات متحده آمریکا و رژیم اسرائیل، مقامات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران از جمله جناب آقای محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، و جناب آقای سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه را به‌عنوان اهداف ترور شناسایی و تعیین نموده‌اند.گزارشات مزبور هرگونه تعلیق چنین طرح‌هایی را صرفاً موقتی توصیف نموده‌اند.
🔹این گزارش‌ها حاکی از وجود یک چارچوب عملیاتی است که ترور عالی‌ترین مقامات سیاسی جمهوری اسلامی ایران را مدنظر قرار داده است. چنین سیاستی در عمل نیز دنبال شده و به‌ویژه از زمان آغاز اعمال تجاوز علیه ایران در تاریخ ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ و با ترور رهبر معظم انقلاب اسلامی و چندین تن از مقامات عالی‌رتبه سیاسی به‌صورت نظام‌مند اجرا گردیده است.
🔹چنین سیاستی دلالت آشکار بر نقض جدی قواعد آمره حقوق بین‌الملل دارد. ماهیت مشروط «تعلیق» ادعایی نیز مؤید آن است که تهدید همچنان واقعی، عامدانه و مستمر باقی مانده است. چنین تهدیداتی که از ذهنیت‌های مجرمانه‌ای نشأت می‌گیرد که آشکارا «قواعد درگیری» را «احمقانه» خوانده‌اند، عمیقاً نگران‌کننده است.

• Like
♦️وقوع انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در عربستان و کویت

🔹گزارش‌ها از گسترش دامنه حملات به مواضع نظامی آمریکا در منطقه حکایت دارد؛ انفجارهایی که هم‌زمان عربستان و کویت را دربرگرفته است.

• Like
♦️وزیر دفاع آلمان، درباره جنگ با ایران: کسی با ما قبل از جنگ مشورت نکرد

🔹هیچ‌کس قبل از آن از ما نپرسید. این جنگ ما نیست و بنابراین نمی‌خواهیم به درون این جنگ کشیده شویم. آنچه اکنون نیاز داریم، یک راه‌حل دیپلماتیک در سریع‌ترین زمان ممکن است.

• Like
🎥 خودشیفتگی سگ زرد تمامی ندارد

🔹ترامپ: فکر می‌کنم محبوب‌تر از همیشه هستم
🔹وزارت خزانه‌داری آمریکا: اسکناس‌های جدید دلار امضای ترامپ را به مناسبت ۲۵۰مین سالگرد آمریکا خواهند داشت.

• Like
♦️توصیه روزنامه‌نگار مشهور لبنانی به مردم امارات: اگر آمریکا از خاک شما به ایران حمله کرد فقط فرار کنید

🔹حسن علیق روزنامه نگار مشهور لبنانی در پستی در پلتفرم ایکس با اشاره به گمانه زنی‌ها درباره استفاده آمریکا از اراضی امارات برای حمله به یکی از جزایر ایران نوشت: به دوستان اماراتی‌ام توصیه می‌کنم در صورت وقوع چنین رخدادی از راه زمینی به عمان یا عربستان فرار کنند. وقوع چنین حمله‌ای پاسخی از ایران به امارات به دنبال خواهد داشت که نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده و نه به ذهن بن زاید خطور کرده است. زمستان برای آل نهیان در راه است.

• Like
♦️دیدار محمد بن سلمان با رئیس‌جمهور اوکراین در جده

🔹منابع رسانه‌ای از دیدار و گفت‌وگوی ولیعهد عربستان سعودی و رئیس‌جمهور اوکراین در جده درباره روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و اوضاع بحران اوکراین خبر دادند.

• Like
♦️آلون میزراحی، تحلیلگر و فعال رسانه‌ای یهودی در واکنش به انتشار اقامه نماز در شهرهای موشکی: این را در هفته اول جنگ در یک ویدیو گفتم و دوباره تکرار می‌کنم: از زمانی که لشکریان پیامبر اسلام از شبه‌ جزیره عربستان بیرون آمدند و جهان را برای همیشه تغییر دادند، هیچ نیروی نظامی اسلامی مانند ایران دیده نشده است

🔹وقتی این جنگ تمام شود، خمینی، خامنه‌ای، سلیمانی و دیگر رهبران ایرانی را فاتحانی بزرگتر از صلاح‌الدین خواهند دانست. ما عظمت تاریخی آنچه در حال رخ دادن است را تنها به دلیل القائات احمقانه غربی و مسمومیت نتفلیکس نمی‌بینیم، اما دیری نمی‌پاید که آن را درک خواهیم کرد.

• Like
♦️اتحادیه اروپا: جنگ ایران به زیان اوکراین است

🔹کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، با اشاره به تأثیر مستقیم نوسانات بازار انرژی بر توان نظامی مسکو تأکید کرد: «افزایش قیمت نفت به روسیه این امکان را می‌دهد که بار دیگر این جنگ را تأمین مالی کند؛ این وضعیت برای اوکراین خوب نیست.»

• Like
عقب
بالا پایین