روزنامـه روزنامه اردیبهشت ماه| شماره ۱

3,960
پسندها
پسندها
4,622
امتیازها
امتیازها
378
سکه
2,263
🪻⧼به نام خداوند بهار⧽🪻

با اولین شماره از روزنامه اردیبهشت ماه در کنار شما عزیزان هستیم.
بین این روزنامه و نسخه‌ی پیش وقفه‌ای رخ داد؛ اما به امید خدا از این پس با قدرت بیشتری ادامه خواهیم داد!
در نظر داشتم این شماره را به مناسبت روز دختر، تقدیم کنم به دختران انجمن ولی کار روزنامه به موقع تمام نشد.
در هر حال این روزنامه تقدیم به تمام دختران و بانوانِ عزیزی(علی الخصوص @وانیـلྉ مهربانم) که با وجود سرشار از مهرشان بهاران را گل باران می‌کنند.shadi:_

فراخوان بزرگ مسابقه‌ی «آوای سعدی»؛ آفرینندگانِ خوانش درست!-53-؟"_}

آیا دل در گرو عشقِ کلامِ دلنشینِ سعدی دارید؟ آیا طنینِ صدای شما می‌تواند شکوهِ «بنی آدم» را به گوش جان‌ها برساند؟ به مناسبتِ باشکوهِ سالروزِ بزرگداشتِ خداوندگارِ سخن، شیخ اجل، سعدی شیرازی، شما را به یک چالشِ بی‌نظیر دعوت می‌کنیم!
«مسابقه‌ی آوای سعدی» فرصتی استثنایی برای شماست تا هنرِ صحیح‌خوانیِ اشعارِ نابِ سعدی را به نمایش بگذارید و جایگاهِ خود را در میانِ عاشقانِ ادب فارسی تثبیت کنید.
چرا در این مسابقه شرکت کنیم؟jc_ghey
فرصتی برای درخشش: ثابت کنید که زیباییِ صدا تنها ملاک نیست، بلکه دقت در تلفظ، تسلط بر وزن عروضی، و انتقالِ احساسِ نابِ شعر، جوهرِ اصلیِ خواندنِ ماندگار است.
رویارویی با بزرگان: معیارهای داوری ما دقیقاً همان چیزهایی است که خوانشی «درست» را از خوانشی «معمولی» متمایز می‌کند:
تلفظِ بی‌نقصِ واژگان: هر کلمه، گوهری از کلامِ سعدی است.
آهنگِ دلنشینِ وزن: قدم زدن در مسیرِ عروض، گویی در باغِ اندیشه‌ی سعدی قدم می‌زنید.
نفسِ رواییِ صدا: داستان‌ها و حکمت‌های سعدی را زنده کنید.
وقف‌ها و تکیه‌های هوشمندانه: معنا را شکوفا سازید و پیامِ شاعر را به جانِ شنونده برسانید.
آیین‌نامه‌ی شرکت:4584+"_
اعلام آمادگی: کافیست در همین تالارِ گفت‌وگو، آمادگی خود را اعلام کنید.
ضبطِ شاهکار: پس از اعلام آمادگی، ۷ روز فرصتِ طلایی دارید تا اثرِ صوتیِ خود را ضبط کرده و برای ما ارسال نمایید

اثرِ منتخب: این بار، پرده از رازِ «حکایتِ رایت و پرده» برمی‌داریم و شما را به خوانشِ آن دعوت می‌کنیم:7np5_laie_100
این حکایت شنو که در بغداد *** رایت و پرده را خلاف افتاد
رایت از گردِ راه و رنجِ رکاب *** گفت با پرده از طریقِ عتاب:
من و تو هر دو خواجه‌تاشانیم *** بندهٔ بارگاهِ سلطانیم
من ز خدمت دمی نیاسودم *** گاه و بیگاه در سفر بودم
تو نه رنج آزموده‌ای نه حصار *** نه بیابان و باد و گرد و غبار
قدمِ من به سعی پیشتر است *** پس چرا عزّتِ تو بیشتر است؟
تو برِ بندگان مه‌رویی *** با غلامانِ یاسمن بویی
من فتاده به دستِ شاگردان *** به سفر پای‌بند و سرگردان
گفت: من سر بر آستان دارم *** نه چو تو سر بر آسمان دارم
هر که بیهوده گردن افرازد *** خویشتن را به گردن اندازد

پاداشِ سخن‌وری:_25se7b
قهرمانِ «آوای سعدی»: مدالِ افتخارِ مسابقات + ۵۰ سکه‌ی طلایی!
پیروزمندانِ آینده: در صورتِ استقبالِ گرمِ شما، جوایزِ ویژه‌ای نیز برای نفراتِ دوم و سوم در نظر خواهیم گرفت!
هم‌اکنون، با میکروفون در این سفرِ باشکوه به دنیایِ کلامِ جاودانِ سعدی، ما را همراهی کنید!IranWatermelon

ژورنالیست: @.Silvana

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 63)
عقب
بالا پایین