.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا+مدیرتالار هنرومذهب+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر رسـمی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی محبوب نوشتهها نوشتهها 3,352 پسندها پسندها 22,837 امتیازها امتیازها 813 سکه 331 4/28/26 #61 CarNeliaN گفت: خوب صد در صد اینطور نیست. اما ممنونم از لطفت مهربون💕 کلیک کنید تا گسترش یابد... وقتی توی گرافیک کلیپایی که توضیح دادین بهمون رو دیدم به همه اینا پی بردن ماشاءالله به صبر حوصله اتون ♡ خلاصه مرجع ِالگو گیری هستید جدنی خداحفظتون کنه ♡ حضورتون برکته
CarNeliaN گفت: خوب صد در صد اینطور نیست. اما ممنونم از لطفت مهربون💕 کلیک کنید تا گسترش یابد... وقتی توی گرافیک کلیپایی که توضیح دادین بهمون رو دیدم به همه اینا پی بردن ماشاءالله به صبر حوصله اتون ♡ خلاصه مرجع ِالگو گیری هستید جدنی خداحفظتون کنه ♡ حضورتون برکته
H Hadi Azarmhan کاربر خودمانی کاربر انجمن داوری نوشتهها نوشتهها 222 پسندها پسندها 1,124 امتیازها امتیازها 133 سکه 1,286 4/28/26 #62 CarNeliaN گفت: من که مثل شما هنرمند نیستم که در حد توان..! مهارتی در تقلید صدا ندارم زیاد اونم در حد توان، اما لحن را رعایت میکنم و سعی میکنم حس متن را منتقل کنم به بچه ها.. و معمولا بچه ها دوست دارند.. کلیک کنید تا گسترش یابد... آره بچه ها خیلی دوست دارند شخصیت پردازی کنیم با صداهای مختلف حتی اگه یک ذره صدامون رو عوض کنیم من همیشه همینجوری سرگرمشون میکنم
CarNeliaN گفت: من که مثل شما هنرمند نیستم که در حد توان..! مهارتی در تقلید صدا ندارم زیاد اونم در حد توان، اما لحن را رعایت میکنم و سعی میکنم حس متن را منتقل کنم به بچه ها.. و معمولا بچه ها دوست دارند.. کلیک کنید تا گسترش یابد... آره بچه ها خیلی دوست دارند شخصیت پردازی کنیم با صداهای مختلف حتی اگه یک ذره صدامون رو عوض کنیم من همیشه همینجوری سرگرمشون میکنم
De♡niz کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 425 پسندها پسندها 2,883 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,501 4/29/26 #63 آقا من میخوام به چند نفر دیگه هم رای بدم چکار باید کنم ؟ @PerS!aN
PerS!aN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 9,139 امتیازها امتیازها 370 سکه 3,582 4/29/26 #64 Noor گفت: آقا من میخوام به چند نفر دیگه هم رای بدم چکار باید کنم ؟ @PerS!aN کلیک کنید تا گسترش یابد... دیگه دیره...فعلا هم که از قدم تو انجمن هم مشکل اپلود و هم جعبه ارسال پست پیدا کرده..تا بعد ببینیم چی میشه
Noor گفت: آقا من میخوام به چند نفر دیگه هم رای بدم چکار باید کنم ؟ @PerS!aN کلیک کنید تا گسترش یابد... دیگه دیره...فعلا هم که از قدم تو انجمن هم مشکل اپلود و هم جعبه ارسال پست پیدا کرده..تا بعد ببینیم چی میشه
De♡niz کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 425 پسندها پسندها 2,883 امتیازها امتیازها 203 سکه 2,501 4/29/26 #65 پا قدم نحس خودت دنیا رو نگون بخت کرده بعد بعد یه سال و اندی عضویت من الان شد پا قدم من ؟ انجمنتون باگ داره به من چه
پا قدم نحس خودت دنیا رو نگون بخت کرده بعد بعد یه سال و اندی عضویت من الان شد پا قدم من ؟ انجمنتون باگ داره به من چه
PerS!aN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 9,139 امتیازها امتیازها 370 سکه 3,582 5/12/26 #66 24 ساعت تا پایان مهلت نظرسنجی
Tufan منتقد منتقد منتقد ادبی ناظر همراه ژورنالیست ویراستار مشاور پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,467 پسندها پسندها 14,126 امتیازها امتیازها 598 سکه 1,532 5/12/26 #67 دوتا نفر سوم داریم.
EsperaEspera عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 979 پسندها پسندها 8,270 امتیازها امتیازها 463 سکه 4,706 5/12/26 #68 Tufan گفت: دوتا نفر سوم داریم. کلیک کنید تا گسترش یابد... یکی داریم
Tufan منتقد منتقد منتقد ادبی ناظر همراه ژورنالیست ویراستار مشاور پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,467 پسندها پسندها 14,126 امتیازها امتیازها 598 سکه 1,532 5/12/26 #69 CarNeliaN گفت: یکی داریم کلیک کنید تا گسترش یابد... اوه. یکی شد که.
PerS!aN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 9,139 امتیازها امتیازها 370 سکه 3,582 5/13/26 #70 با تشکر از همه شرکت کنندگان نفر اول مدال طلا و سایرین ۲۵ سکه اهدا می گردد @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @.YEAGNEH. @S o l o @Clotho @Hadi Azarmhan @CarNeliaN @شکوفـہ بـھـاری @شَفَــق
با تشکر از همه شرکت کنندگان نفر اول مدال طلا و سایرین ۲۵ سکه اهدا می گردد @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. @.YEAGNEH. @S o l o @Clotho @Hadi Azarmhan @CarNeliaN @شکوفـہ بـھـاری @شَفَــق