malihe
ناظرهمراه
ناظر همراه
ژورنالیست
ویراستار
مشاور
تیمتعیینسطح
کپیـست
نویسنده رسمی رمان
مدیر بازنشسته
جور دیگهای نمیشه توضیحش داد.کلا حرفتون رو نفهمیدم
جور دیگهای نمیشه توضیحش داد.کلا حرفتون رو نفهمیدم
ببخشید ولی من نمیفهمم.جور دیگهای نمیشه توضیحش داد.
اول پرسیدم چیو نمیفهمی.ببخشید ولی من نمیفهمم.
بله بنده ناظر شما هستم.شما ناظرین دیگه.
پارت سوم خوب شده. اما پارت چهارم هم باید به پارت سوم متصل باشه. اینطوری خیلی مبهمهالان باید چه کارایی انجام بدم؟
کوتاه هستن، هیچ اطلاعاتی راجب داستان نمیدن. گفتگوها باید هدفمند باشن.دیالوگام بده، از چه لحاظ؟
یعنی ابهامات زیادی توی هر پارتی که مینویسی هست. پسربچه پارت سوم کیه؟ چرا پدرش وانمود کرد نمیشناسنش؟ سزار کیه؟باور پذیر نیست، یعنی چی؟
قبلا بهتون توضیح دادم در پارت یک که چطور باید قلاب ایجاد کنید.چطور قلاب ایجاد کنم؟
پارت آخری که فرستادی.منظورتون کدوم پارتاست؟
ببینین پارت سوم فلاش بک به ۷ سال قبله موقعی که شخصیت ۵ یا ۶ سالشه پارت چهارم مال زمان حال من چه شکلی اینا رو بهم متصل کنم ناظر عزیز؟!اول پرسیدم چیو نمیفهمی.
بله بنده ناظر شما هستم.
پارت سوم خوب شده. اما پارت چهارم هم باید به پارت سوم متصل باشه. اینطوری خیلی مبهمه
کوتاه هستن، هیچ اطلاعاتی راجب داستان نمیدن. گفتگوها باید هدفمند باشن.
یعنی ابهامات زیادی توی هر پارتی که مینویسی هست. پسربچه پارت سوم کیه؟ چرا پدرش وانمود کرد نمیشناسنش؟ سزار کیه؟
قبلا بهتون توضیح دادم در پارت یک که چطور باید قلاب ایجاد کنید.
پارت آخری که فرستادی.
ببین پارتهات کوتاهن. من میفهمم داری از تکنیک فلش بک و فلش فوروارد استفاده میکنی. ولی خیلی داری شاخه به شاخه میپری. ابهامی که ایجاد میکنی باید حدود معمای داستان باشه.ببینین پارت سوم فلاش بک به ۷ سال قبله پارت چهارم مال زمان حال من چه شکلی اینا رو بهم متصل کنم ناظر عزیز؟!
مگه داستان من معمایی نیست؟
خب ابهامات برطرف میشه دیگه!
نه منظور من این نبود.ببین پارتهات کوتاهن. من میفهمم داری از تکنیک فلش بک و فلش فوروارد استفاده میکنی. ولی خیلی داری شاخه به شاخه میپری. ابهامی که ایجاد میکنی باید حدود معمای داستان باشه.
باشه من دیگه چیزی نمیگم ببینم چطور اجرا میکنی.
موفق باشی.نه منظور من این نبود.
من فقط گفتم اینا همه فلاش بکه بعد قراره ادامه هر پارت رو بزارم حالا بازم هرجور ک خودتون میدونین...
ویرایش کردم پیاممو پایینشو بخونین...موفق باشی.
بزودی تاپیکهای آموزشی بهت معرفی میکنم حتما بخون.
من نمیتونم بگم پارتها رو کوتاه یا بلند کنی. طاها جان نویسنده شمایی من فقط چیزی رو که میبینم میگم. و این صرفاً به این معنی نیست که قلم یا سبک شما باید تغییر کنه. ملاک پیشرفت شماست. تصمیم نهایی با شماست.اگه فکر میکنین پارتا کوتاهه اونا رو بلندتر کنم.