همگانی دورهمی نگارنده‌های انجمن | هفته سوم: هوش مصنوعی

هیچ نویسنده‌ای، امروز نمی‌تونه بگه اصلاً از هوش مصنوعی استفاده نکرده.
بحث اینه که چطور باید ازش استفاده کنن. خیلی از بچه‌های نو نویسنده دارن صفر تا صد متن‌هاشون رو با هوش مصنوعی تولید می‌کنن.
من رمان‌های جدید خارجی رو نخوندم. یعنی صفر تا صد هوش مصنوعی؟
خودت داری می‌گی نونویس
اون ها هم کم کم یاد میگیرن چطور استفاده کنن

هوش مصنوعی تو خارج خیلی پیشرفته تر و جلوتر از چیزیه که ما داریم
به لطف کشورهایی مثل ما که از خونشون به نفع خودشون استفاده میکنن

خودت داری می‌گی نونویس
اون ها هم کم کم یاد میگیرن چطور استفاده کنن
خب در اون صورت هم سرعت یادگیری‌شون هیچ توفیری با کسی که از هوش مصنوعی استفاده نکرده نداره. چه بسا اونی که از روش نقد گیری و تعامل با خواننده‌ها استفاده می‌کنه، پیشرفتش بیشتر باشه. من قبل این که کلا رمان بنویسم وبلاگ‌نویس بودم.
هرروز کامنت داشتم. تازه خواننده‌هامم همه مسن بودن حتی دبیر و استاد دانشگاه هم می‌خوند وبلاگم رو‌... .
کسب تجربه به هر روشی امکان پذیر روش قدیم و جدید نداره. این که شما به عنوان یک ناشر داری نو نویسنده‌ها رو تشویق می‌کنی از هوش مصنوعی به هر نحوی استفاده کنن و یا حتی به بهونه رمان‌های خارجی که با هوش مصنوعی نوشته شدن بخوای اثرشون رو چاپ کنی. فقط داری گولشون می‌زنی.
هوش مصنوعی تو خارج خیلی پیشرفته تر و جلوتر از چیزیه که ما داریم
به لطف کشورهایی مثل ما که از خونشون به نفع خودشون استفاده میکنن
دقیقاً به همین دلیل، یه روز هوش مصنوعی نباشه اونی که به هوش مصنوعی عادت کرده می‌تونه چیز دیگه‌ای بنویسه؟

خب در اون صورت هم سرعت یادگیری‌شون هیچ توفیری با کسی که از هوش مصنوعی استفاده نکرده نداره. چه بسا اونی که از روش نقد گیری و تعامل با خواننده‌ها استفاده می‌کنه، پیشرفتش بیشتر باشه. من قبل این که کلا رمان بنویسم وبلاگ‌نویس بودم.
هرروز کامنت داشتم. تازه خواننده‌هامم همه مسن بودن حتی دبیر و استاد دانشگاه هم می‌خوند وبلاگم رو‌... .
کسب تجربه به هر روشی امکان پذیر روش قدیم و جدید نداره. این که شما به عنوان یک ناشر داری نو نویسنده‌ها رو تشویق می‌کنی از هوش مصنوعی به هر نحوی استفاده کنن و یا حتی به بهونه رمان‌های خارجی که با هوش مصنوعی نوشته شدن بخوای اثرشون رو چاپ کنی. فقط داری گولشون می‌زنی.

دقیقاً به همین دلیل، یه روز هوش مصنوعی نباشه اونی که به هوش مصنوعی عادت کرده می‌تونه چیز دیگه‌ای بنویسه؟
تو مقاومت الکی می‌کنی
دوچرخه رو از تو دوست داری بسازی
کسی که از هوش استفاده میکنه ده قدم جلوتر از اونیه که میخواد همون کار رو با تلاش خودش انجام بده
استفاده از هوش هنر میخواد
اینم نیست که صفر تا صد رو بدی بهش و انتظار به به و چه چه داشته باشی
یکی مثل من که روزانه ۲۰_۳۰ تا اثر بهم میدن تا چک کنم ، ۱۵ ساله کار نشر میکنم و بیشتر از ۲۰۰ تا اثر ویراستاری کردم رو بشنو
همینجوری رو هوا حرف زدن دیگه از من گذشته

یادمه تازه نت اومده بود، دیال آپ بود، ۱۵_۱۶ سالم بود سه تا وبلاگ داشتم یادش بخیر ، الان که گفتی یادم اومد

تو مقاومت الکی می‌کنی
دوچرخه رو از تو دوست داری بسازی
کسی که از هوش استفاده میکنه ده قدم جلوتر از اونیه که میخواد همون کار رو با تلاش خودش انجام بده
استفاده از هوش هنر میخواد
اینم نیست که صفر تا صد رو بدی بهش و انتظار به به و چه چه داشته باشی
یکی مثل من که روزانه ۲۰_۳۰ تا اثر بهم میدن تا چک کنم ، ۱۵ ساله کار نشر میکنم و بیشتر از ۲۰۰ تا اثر ویراستاری کردم رو بشنو
همینجوری رو هوا حرف زدن دیگه از من گذشته

یادمه تازه نت اومده بود، دیال آپ بود، ۱۵_۱۶ سالم بود سه تا وبلاگ داشتم یادش بخیر ، الان که گفتی یادم اومد
باشه اصلأ من مرده شما زنده!smilies

+باور من اینه کیفیت مهم‌تر از کمیت بانو!

سلام
هوش مصنوعی که نمیتونه رمان بنویسه اگه کار بدیم دست هوش مصنوعی که کلا از هدف اصلی خودمون پرت میشیم اما میتونه ایده بده که من همیشه ازش ایده میگیرم میتونه پارتهامونو ویرایش کنه باز هم مرور نویسنده لازمه چون ممکنه کلمات بیربط اصافه کنه اما در کل هر نویسنده برای گرفتن ایده و یا ویرایش پارتها از ابزارها استفاده میکنه که هوش مصنوعی هم خودش ی ابزار است و بنظر من هوش مصنوعی نویسنده رو میرسونه نه اینکه تنبلش کنه در صورتیکه درست استفاده بشه

عقب
بالا پایین