همگانی باز آمد بوی ماه درس و امتحان

واقعا سمپاد و تیزهوشان جز چیزایی بود که من هیچ وقت باهاش موافق نبودم. به خیلیامون ریزش مو و درد معده و تپش قلب و... داده یا بدتر از اون حس ناکافی بودن. من واقعا رشته های اونجا رو دوست نداشتم و از نظر بقیه بی استعداد بودم! (در صورتی که خودم می دونستم تو هنر و ادبیات استعدادم خیلی هم خوبه فقط به درس های نظری علاقه نداشتم)
ولی همچین کیس های عجیبی هم داشتیم :))))
علاقه‌م ادبیات بود قصدم انسانی تو دبیرستان تجربی خوندم دانشگاه مهندسی برق میخونم:)))

واقعا موافقم
من با علم اندوزی بیشتر موافقم تا خوندن درس‌های یکسان برای همه بچه‌ها. قدیما تو هر شاخه‌ای یه دانشمند داشتیم. الان می خوان از همه یه قالب یکسان در بیارن.
بلی بلی

مرسی بنظرم یکم دیگه طاقت بیار چون حداقل خیالت راحت یک نمونه دولتی قبول میشی
دیگه آزمون نمیدیم
مستقیم میفرستنمون تیزهوشان دبیرستان(نباید معدلت زیر17باشه ورگرنه نمیشه)

علاقه‌م ادبیات بود قصدم انسانی تو دبیرستان تجربی خوندم دانشگاه مهندسی برق میخونم:)))
چقدر تغییر دادی خدایی تجربی بنظرم هم سخت هم متقاضی زیاد داره نفر های رتبه یک تجربی رو دوست دارم باهاشون صحبت کنم بدونم چه جوری میخونن🤣

چقدر تغییر دادی خدایی تجربی بنظرم هم سخت هم متقاضی زیاد داره نفر های رتبه یک تجربی رو دوست دارم باهاشون صحبت کنم بدونم چه جوری میخونن🤣
اکثرا ناراضی‌ان
من حرف زدم باهاشون

تازه من شغلم هم دبیری بود حق‌التدریسی بودم :)

عقب
بالا پایین