آموزش مخ زدنمن گفتم چاره شوهر پولداره
ولی نمیتونم مخشونو بزنم :)
فرد پولدار را پیدا کرده و بعد خودتون رو بزنید به مریضی و بعد جیغ بزنید ای بچم ای بچم. وقتی فرد پولدار نگران شد و گفت خانوم خوبید شما بگید بله بله جواب من برعهده🤣
آموزش مخ زدنمن گفتم چاره شوهر پولداره
ولی نمیتونم مخشونو بزنم :)
عالی با اینها میشه مواد زد. مخصوصا منطق و فلسفه 🤣دقیقا، دقیقا اینها اولین گزینهم بودن ولی یادم رفت بنویسم
دیگه بهتر از اینها؟
وقتی میگم نسل جدید ما رو درس میدن اینههاآموزش مخ زدن
فرد پولدار را پیدا کرده و بعد خودتون رو بزنید به مریضی و بعد جیغ بزنید ای بچم ای بچم. وقتی فرد پولدار نگران شد و گفت خانوم خوبید شما بگید بله بله جواب من برعهده🤣

الان فکر میکنی همه چیز اندازهی دبیرستانی هست که میخونی یا کتابا و فیلمهایی هست که میبینی و اینجوری فکر میکنیعالی با اینها میشه مواد زد. مخصوصا منطق و فلسفه 🤣

من اونایی که دیدم خوبن با هم حداقل همشون تو یه سن با همسنای خودشونالبته دانشکده پزشکی هم خیلی ردهبندی داره. پزشکا که جز خودشون کسیو پزشک نمیدونن. خیلی هم از بالا به پایین نگاه میکنند. روابط سطحی تو دانشکده پزشکی به شدت بالاست و از این نظر باید به بچههای تازه وارد هشدار دادن گول اون سال بالایی ها رو نخورن.
واقعا جالب نبودآنتومی مثل مرگه همه با دعا پاس کردیم
سر امتحانشم میبینی یکی داره دک و دندههاشو میشمره
اصلا ببین من آخر سال دهم کتاب منطق رو وقتی میخوندم احساس میکردم نویسنده شوند مواد زده چون آدم بی منطقی بوده 🤣الان فکر میکنی همه چیز اندازهی دبیرستانی هست که میخونی یا کتابا و فیلمهایی هست که میبینی و اینجوری فکر میکنی
ولی وقتی واردش میشی انقدر گستردهتر و تخصصیتر میشن که فکر نمیکنی، مطمئن میشی![]()
چارهش دعانویسهآموزش مخ زدن
ما اهمیتِ اینکه دنیا بیاهمیته رو جلسهی اول درس تخصصی فهمیدیم دیگهرشته های انسانی مثل حقوق و فلسفه و اینا هم کلا افسردهن براشون اهمیتی نداره کلا

هم رشتهییها یا اونا که همسطحن با هم خوبن دقیقا.من اونایی که دیدم خوبن با هم حداقل همشون تو یه سن با همسنای خودشون
یکی از مرگ های زندگی من دیت با پسر حقوقی بود :)ما اهمیتِ اینکه دنیا بیاهمیته رو جلسهی اول درس تخصصی فهمیدیم دیگه![]()