همگانی باز آمد بوی ماه درس و امتحان

من گفتم چاره شوهر پولداره
ولی نمیتونم مخشونو بزنم :)
آموزش مخ زدن
فرد پولدار را پیدا کرده و بعد خودتون رو بزنید به مریضی و بعد جیغ بزنید ای بچم ای بچم. وقتی فرد پولدار نگران شد و گفت خانوم خوبید شما بگید بله بله جواب من برعهده🤣

دقیقا، دقیقا این‌ها اولین گزینه‌م بودن ولی یادم رفت بنویسم
دیگه بهتر از این‌ها؟
عالی با اینها میشه مواد زد. مخصوصا منطق و فلسفه 🤣

آموزش مخ زدن
فرد پولدار را پیدا کرده و بعد خودتون رو بزنید به مریضی و بعد جیغ بزنید ای بچم ای بچم. وقتی فرد پولدار نگران شد و گفت خانوم خوبید شما بگید بله بله جواب من برعهده🤣
وقتی میگم نسل جدید ما رو درس میدن اینه‌ها Lagh2

عالی با اینها میشه مواد زد. مخصوصا منطق و فلسفه 🤣
الان فکر می‌کنی همه چیز اندازه‌ی دبیرستانی هست که می‌خونی یا کتابا و فیلم‌هایی هست که می‌بینی و این‌جوری فکر می‌کنی
ولی وقتی واردش میشی انقدر گسترده‌تر و تخصصی‌تر میشن که فکر نمی‌کنی، مطمئن میشی girl11-smiley_a03y

البته دانشکده پزشکی هم خیلی رده‌بندی داره. پزشکا که جز خودشون کسیو پزشک نمیدونن. خیلی هم از بالا به پایین نگاه می‌کنند. روابط سطحی تو دانشکده پزشکی به شدت بالاست و از این نظر باید به بچه‌های تازه وارد هشدار دادن گول اون سال بالایی ها رو نخورن.
من اونایی که دیدم خوبن با هم حداقل همشون تو یه سن با همسنای خودشون
رشته های انسانی مثل حقوق و فلسفه و اینا هم کلا افسرده‌ن براشون اهمیتی نداره کلا
آنتومی مثل مرگه همه با دعا پاس کردیم:گریه:
سر امتحانشم می‌بینی یکی داره دک و دنده‌هاشو میشمره
واقعا جالب نبود

الان فکر می‌کنی همه چیز اندازه‌ی دبیرستانی هست که می‌خونی یا کتابا و فیلم‌هایی هست که می‌بینی و این‌جوری فکر می‌کنی
ولی وقتی واردش میشی انقدر گسترده‌تر و تخصصی‌تر میشن که فکر نمی‌کنی، مطمئن میشی girl11-smiley_a03y
اصلا ببین من آخر سال دهم کتاب منطق رو وقتی میخوندم احساس میکردم نویسنده شوند مواد زده چون آدم بی منطقی بوده 🤣

آموزش مخ زدن
چاره‌ش دعانویسه

رشته های انسانی مثل حقوق و فلسفه و اینا هم کلا افسرده‌ن براشون اهمیتی نداره کلا
ما اهمیتِ این‌که دنیا بی‌اهمیته رو جلسه‌ی اول درس تخصصی فهمیدیم دیگه girl11-smiley_a03y

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mansi
ما اهمیتِ این‌که دنیا بی‌اهمیته رو جلسه‌ی اول درس تخصصی فهمیدیم دیگه girl11-smiley_a03y
یکی از مرگ های زندگی من دیت با پسر حقوقی بود :)
چه سمی بود خدایی

• grin
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mansi
عقب
بالا پایین